Мандрівка дорогами Козятина: що побачили?

Мандрівка дорогами Козятина: що побачили?
На об’їзній дорозі вже роблять узбіччя та розмітку дороги
  • Розпочалася наша щотижнева прогулянка Козятинщиною з перехрестя вулиць 8-ої Гвардійської та Білоцерківської. Ми через день цікавилися, скільки проклали дороги на об'їзній вставці. Раніше їздили на Титусівку. Тепер в цьому немає потреби. Дорожники вулицею Седова вийшли на фінішну пряму — вставку з двох кінців з’єднали з трасою.

Ми поспілкувалися з працівники дорожньої служби. Вони розказали, що з закладкою асфальту роботи завершені. Зараз вони насипають узбіччя. Щоб поставити бордюри і зробити розмітку на дорозі, їм потрібно за сприятливої погоди, приблизно тиждень.

Продовжуючи тему доріг, зауважимо, що ще минулого тижня вже за замовленням ЖКГ заасфальтували розвилку вулиць Джерельної і Петра Кривоноса.

Засипали ями щебнем на перехресті вулиці Д. Нечая та провулку Петрівського. Вулицю Петрівського переіменували на Князів Острозьких, а провулок - ні. Справа в тому, що ця дорога є граничною між містом і селом Козятин. На стороні, шо до залізниці, живуть мешканці міста. Сторона в бік 9-ої школи — це вже сільська територія. Як ремонтувати дорогу — вона ніби нічийна. Цього разу про неї згадали через нещастя. На вулиці Д. Нечая хоронили військовослужбовця Євгенія Лясківського. Щоб траурна процесія не йшла через канави, Вадим Рожук на провулку Петрівського засипав ями.

Відео дня

Побували на вулиці Центральній, що в селі Козятині. Біля ставу дорожники ями не залатали. 

Відвідали Іванківці, Махаринці, Сигнал. Майже в кожному транспортному засобі, які зустрічали дорогою, в причепі везли зерно за паї. Зерно вродило на славу і його вже селяни сховали в комору.

Другого серпня було Свято Іллі, тож ми поспішили у храм пророка. Близько півсотні прихожан прийшли на службу божу. Побували й у вагонному депо, адже залізничників, які відзначають своє професійне свято в першу неділю серпня, там вистачає. Поспілкувалися з майстром цеху Володимиром Іщуком та бригадиром цеху з ремонту вагонів Русланом Беганом. 

– У нас День залізничника кожного місяця, коли план за 100 відсотків виконуємо, – жартуючи, відповіли вони.

► Вагонники святкують після того, як виконають план з ремонту вагонів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський 09:00 У Пустосі висадили алею ялинок photo_camera 08:22 «Мийка вагонів могла стати міною»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up