«Лісапетний батальйон» і юшка з шашликами: у Юрівці відсвяткували іменини села

«Лісапетний батальйон» і юшка з шашликами: у Юрівці відсвяткували іменини села

У Юрівці на Пречисту відзначили іменини громади.

Святкову службу в честь Різдва Пресвятої Богородиці провели три священики: настоятель місцевого храму Михайло Дуник, настоятель храму пророка Іллі м. Козятина Роман Масира та настоятель Святопокровської церкви с. Сестринівка Іван Дуник. З святом юрівчан вітали не лише представники місцевої та вищих ешелонів влади, а й добротворці-підприємці, які докладають чимало зусиль, аби односельці не відчували себе жителями далекої глибинки.

Малеча знаходила розваги на дитячих атракціонах. Дорослі – у смакуванні запашних шашликів та смачної юшки, а ще у веселих пісенних забавах та іграх, які подарували чарівні представниці славнозвісного співочо-веселого "Лісапетного батальйону".

Почувши про такий «зірковий десант», до Юрівки з’їхалися жителі довколишніх сіл. Попри осінню прохолоду на майданчику перед сільським клубом, де розгорнули сцену, було гаряче. Глядачі від душі сміялися над влучними жартами керівника та солістки "Лісапетного батальйону" Наталії Фаліон, підспівували і притупцьовували, бо ноги від пісень зірок з народу самі просилися до танцю.

Відео дня

Також на свято запросили народного артиста України Миколу Янченка. Завершили дійство святковим фейєрверком.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тетяна Костюк-Канєвська

    ❗Де ,, лісапетний ...." --зіпсоване свято😏.

keyboard_arrow_up