Кримінальне на минулому тижні: пістолет, металобрухт, мобільник, шахраї

Кримінальне на минулому тижні: пістолет, металобрухт, мобільник, шахраї

Хроніка останніх подій в поліцейських зведеннях

 

6 листопада

Злодії виламали вхідні двері одного дачного будинку неподалік села Кордишівка та викрали все, що було металеве. За гарячими слідами поліція знайшла жінку, мешканку Козятина, у якої вилучено крадений металобрухт.

Відео дня

У Козятині вкрали скутер, який залишили біля будинку. Оперативно спрацювали правоохоронці. Злодієм виявився неповнолітній житель села Козятин. Транспортний засіб вилучено.

 

9 листопада

У одному з домоволодінь у Махаринцях в господарській будівлі поліцейські при обшуку знайшли пістолет, який зберігався без передбаченого законом дозволу. Вилучена зброя направлена на дослідження.

У водія «Фольксвагена», жителя м. Козятина, було виявлено та вилучено коноплю. Відносно нього складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 130 ч.1 КУпАП «Керування транспортними засобами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції». За фактом слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 309 КК України (Незаконне зберігання наркотичних засобів). Проводиться досудове розслідування.

 

10 листопада

У залі очікування на вокзалі між невідомими особами виникла бійка. У жителя Житомирської області невідомий чоловік із застосуванням фізичної сили забрав мобільний телефон та зник з місця події. Поліція знайшла винуватця. Ним виявився козятинчанин. Викрадений телефон повернули власнику.

У Глухівцях внаслідок дитячих пустощів з вогнем, загорівся будинок. Знищено диван, пошкоджено телевізор та внутрішнє оздоблення стін. Тілесних ушкоджень ніхто не отримав.

12 листопада

Шахраї намагалися отримати персональні банківські дані одного городянина по телефону. Афера не вдалася.

Інший мешканець міста перерахував на банківський рахунок грошові кошти за придбання деревообробного станка, однак на даний час його не отримав. Продавець виявився шахраєм — на телефонні дзвінки не відповідає.

Окрім цих випадків, поліція 8 разів виїжджала на сварки побутового характеру.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віра

    Добре, що поліція працює!!!
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:06 Минає рік, як ми втратили Захисника з Козятина Юрія Родюка 17:23 На Козятинщині вакцинуватимуть диких м’ясоїдних тварин від сказу 16:08 Козятинчанин у Вінниці наїхав на «зебрі» на школяра. Хлопчика доправили у травматологію 15:20 Семикласники ініціювали створення скейт-парку у Козятині Від читача 10:11 Загиблому в Маріуполі Артему був 21 рік - петиція про присвоєння звання Героя України 14:00 Живий коридор для Героя. На щиті повертається до рідної домівки Іван Білоус 13:04 У Козятині відбувся шаховий турнір. Перше місце — за першим ліцеєм photo_camera 11:39 Пам’ятнику-паровозу у Козятині «підбили око» 11:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:00 На наступному тижні знову будуть зміни в розкладі руху електропоїзда Козятин-Фастів 09:17 У Козятині полеглому Захиснику Іллі Завальному відкриють меморіальну дошку 08:04 Важко даються ігри на виїзді 08:00 На календарі 22 жовтня. Відключення світла не прогнозують (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up