Козятину 149: де і о котрій будемо святкувати

Козятину 149: де і о котрій будемо святкувати
  • Цими вихідними буде День міста.
  • У Козятині готують цілу низку благодійних заходів, на яких можна буде не лише трохи відпочити, а й зробити добру справу — задонатити на ЗСУ.
  • Розповідаємо, які на нас чекають заходи

День міста цього року припадає на 8 липня. Але святкувати ми почнемо на декілька днів раніше. Стартуємо з виставки фотографій козятинчанина Антона Черняка «Дім. Земля. Рідний край». Антон навчається у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого і професійно займається фотографією. Хлопець робить мега круті світлини, використовуючи гру світла і тіні, при чому не в студії, а в природних умовах. Фотографії Антона Черняка презентують у четвер, 6 липня у Музеї історії міста. Відкриття о 12:00. Це буде неймовірне видовище, тому дуже радимо завітати.

У п’ятницю, 7 липня для юних козятинчан проведуть гру-квест «Я люблю Козятин». Початок о 10:00. Стартуватимуть з міського скверу. Щоб взяти в ньому участь, потрібно було заздалегідь зареєструватися. Але навіть якщо ваша дитина не потрапить на квест, вона точно не буде нудьгувати, адже у парку влаштують ярмарок-продаж «З Україною в серці» та майстерні під відкритим небом. Об 11:00 проведуть дитячу розважальну програму і покажуть лялькову виставу «Рім-Тім-Тім». Ближче до вечора, о 16:00 буде концертна програма, а ще презентують фотороботи Антона Черняка і виставку картин «Лавандовий вернісаж».

У суботу, 8 липня б 11:00 дітей разом із батьками запрошують у будинок культури (колишній кінотеатр «Мир»). Там юні талановиті козятинчани покажуть виставу «Дюймовочка».

Відео дня

Увечері в міському сквері проведуть лотерею та концерт. Продаж лотерейних квитків стартує о 16:00. Прийдіть в парк і купіть квиточок — кошти з його продажу підуть на потреби Збройних сил України, а у вас буде шанс виграти мега-крутий подарунок, а за разом подивитися мото-пробіг. Розіграш призів серед тих, хто взяв участь в лотереї, відбудеться о 18:00. Виступатимуть наші артисти, а після цього на козятинчан чекає головний подарунок — концерт гурту «Draft» за підтримки фонду «Бойовий волонтер України». Хлопці обіцяють мега крутий захід, якого у Козятині ще не було. Пісні гурту звучать на «Radio ROKS». Хлопці не лише займаються музикою, а й підтримують Збройні сили України — за останній рік «Draft» неодноразово давали благодійні концерти, на яких збирали кошти на потреби армії. Концерт до Дня міста також благодійний — під час виступу проводитимуть збір на ЗСУ. Долучитися і поділитися своїм донатом можна прямо зараз, для цього достатньо перерахувати кошти на картку за посиланням.

До Дня міста готують не лише розваги, а й спортивні заходи. У п’ятницю, 7 липня на стадіоні проведуть турнір з футболу серед юнаків. Початок о 10:00. У суботу, 8 липня на стадіоні буде одразу три змагання: турнір з баскетболу серед дорослих та дітей, турнір з пляжного волейболу серед чоловіків та кубок з футболу «Співдружність громад». Усі три змагання стартують о 9:00. А в Центрі дитячої та юнацької творчості проведуть шаховий турнір серед дорослих, юнаків та дівчат. Початок о 10:00.

У неділю, 9 липня радимо завітати до міського скверу, де відбудеться турнір з армреслінгу серед дорослих. Початок о 9:00. Того ж дня на стадіоні о 9:00 буде турнір з пляжного волейболу серед жіночих команд, а на 10:00 — турнір з футболу серед юнаків та дівчат.

 

Читайте також:

Організували благодійну лотерею для бойового медика з Вівсяників. Потрібне авто для евакуації

Бажали зеленого світла та вручали дипломи: про випускний у Козятинському залізничному училищі

Відлетіла ніжна мелодія шкільного вальсу для 61 випускника Козятинського опорного ліцею

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ірина Яновська

    Що

keyboard_arrow_up