Козятинські стрибуни у висоту привезли з Василькова вісім нагород

Козятинські стрибуни у висоту  привезли з Василькова вісім нагород
  • В п’ятницю, 25 грудня, у місті Васильків відбулися змагання під назвою «Стрибки на Майдані». Вони мали відбутися влітку цього року та в зв’язку з коронавірусом були перенесені на кінець грудня.
  • Всього на цьому турнірі взяли участь до тридцяти спортсменів. Це стрибуни Козятина, Києва, Бердичева та Василькова.

Вдалим був манеж спортивної школи для наших земляків, які вибороли перше місце в командному заліку. Також вдалим був для козятинчан сектор для стрибків в індивідуальному заліку. Так, Єлизавета Чорна, з результатом 155 сантиметрів посіла перше місце і була нагороджена золотою медаллю. ЇЇ подруга по команді Даша Переверзова  була другою  з результатом, 140 см. Третьою стала Софія Попіякова. Вона з результатом 130 сантиметрів була удостоєна бронзової нагороди.

Серед хлопців, з повторенням особистого рекорду 195 см золоту нагороду отримав Кирило Лученко. Він штурмував  висоту два метри. Та на цей раз одинадцятикласнику школи №5 рекордна висота не підкорилася. 

Відео дня

Ще в своїх вікових категоріях переможцями стали Максим Хилюк (165 см) та Юрій Хилюк (140 см)

Серед дівчат срібна нагорода з результатом 130 см в Софії Киричишиної і бронзова медаль з результатом 135 см  в трохи старшої за свою подругу по команді, Злати Янчевської

Козятинські волейболісти отримали бронзові нагороди чемпіонату України
Козятинські гімнастки привезли з відкритого Чемпіонату призові місця
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up