Козятинські освітяни зібралися на серпневу колегію: про що говорили?

Козятинські освітяни зібралися на серпневу колегію: про що говорили?

Напередодні 2021-2022 навчального року у Козятині відбулася традиційна серпнева колегія освітян.

У роботі колегії взяли участь голова міські чиновники, начальник відділу моніторингу, позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування Державної служби якості освіти у Вінницькій області Інна Косач, т.в.о. начальника управління освіти та спорту Інна Мадей, директор  «Козятинського Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Олександра Лубчинська та голова об’єднаної профспілки працівників освіти громади Надія Довгань.

На колегію також були запрошені керівники закладів освіти, заступники директорів з навчально-виховної роботи, голови профспілкових комітетів, працівники управління освіти. Говорили про розбудову внутрішньої системи забезпечення якості освіти, оновлену «Абетку для директора», зовнішнє оцінювання закладів освіти й діджиталізацію сфери освіти. А також підсумували роботу освітянської галузі у 2020-2021 н.р. та ознайомили з планами та завданнями на новий навчальний рік.

— Підвищення якості надання освітніх послуг можливе лише у тісній співпраці закладів освіти, міської влади та громадськості. Учні нашої громади заслуговують навчатися в комфортних умовах, у закладах, оснащених усім необхідним обладнанням. І завдання влади зробити все можливе для цього, — йдеться на сайті міської ради

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up