Козятинські каратисти з Житомира привезли 14 призів

Козятинські каратисти з Житомира привезли 14 призів

Минулої суботи каратисти тренерів Дмитра Живчика та Анни Сас виступали на відкритому чемпіонаті Житомира. В змаганнях які проходили в спорткомплексі 22 міської школи взяли участь юнаки та дівчата в розділі “Куміте”

Спортсменів Козятина представляли спортсмени клубу ТАКО та КДЮСШ. Цей представницький турнір зібрав дітей 10-ти вікових категорій. Найстаршим спортсменам було 14 років, а самим маленьким каратистам виповнилося всього п’ять років.

Традиційно вдало виступили наші земляки. Чемпіонами в своїх вікових і вагових категоріях стали Тимофій Кацан, Каріна Нестеренко, Юлія Коваль, Віталій Ковбасюк, Артур Казмірчук.

Лауреатами срібних нагород були Антон Омельчук Дар’я Бернатович

Відео дня

Бронзовими призерами стали Тимофій Луцюк, Віталій Коваленко, Єгор Іванюта, Єва Машкіна, Циркулова Ліза, Анастасія Тарасюк, Даніїл Дука

По приїзду спортсменів в Козятин ми запитали батьків каратистів які були разом з командою в Житомирі чим їм запам’яталася поїздка. Вони сказали , що нічим особливим. В Житомирі спортсмени ТАКО, КДЮСШ не перший раз. Що цікаве для дітей вони вже бачили. Після змагань відразу додому..Звичайно раді, що наші каратисти з престижних змагань повертаються з нагородами. В цьому заслуга тренерів.які в звичайних хлопців і дівчат розкривають талант спортсменів.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up