Козятинські газові мережі зібралися на традиційне прибирання території

Козятинські газові мережі зібралися на традиційне прибирання території
  • Коли ми ранком, 8 квітня, прийшли до газконтори на прибирання території один з його співробітників сказав своєму колезі.
  • — Ми тільки купи з опалого хмизу нагребли, а папараці вже тут, як тут. Ніде від
  • них не сховаєшся.

— Хлопці, ми дізналися про ваше прибирання, коли ваші сусіди у себе порядки наводили, а ви в той день спилювали аварійні дерева, — відповіли газовикам.

Після видалення і розчистки дерев у парковій зоні газових мереж зібралося трохи мілкого гілля та опалого з дерев хмизу. Одні чоловіки хмиз і гілля згрібали на купи,

Відео дня

а інші на простирадлі виносили його до місця, куди може заїхати транспорт. Жінки чепурили квітники, білили бордюри тротуарів та стовбури дерев. Найбільше роботи було біля старенької чи то ями для ремонту автомобільної техніки, чи естакади, як хто назве. Коли споруду пофарбували, то й вона вписалася в ландшафт території.

Біля прицепа, наповненого сміттям, ми побачили провідного інженера козятинських газових мереж Олександра Шевчука. 

— Це ви побачили, як ваші сусіди гарно зробили на своїй території і вирішили від їхнього дизайну не відставати?

— Ні, ми нікого не копіюємо. Наші працівники кожного року займаються прибиранням своєї території. Мали це зробити трохи раніше та не дозволяли обставини. Була велика завантаженість по лінійних питаннях. Основне зробили, що може почекати — чекає. На сьогодні на лініях газогону немає нічого критичного і погода не підвела. Всі вийшли на прибирання території. Ми це робимо, тому, що у нас з’явилося можливість це зробити. 

— В соцмережах ширяться чутки, що з 1 травня підніметься ціна на блакитне паливо. Користуючись випадком, що зустрілися з вами, можете нашим землякам пояснити якою буде ціна газу у травні?

— Про якусь нову ціну нам невідомо нічого

— Значить чутки про подорожчання ціни на газ — то фейкова інформація?

— Вона не настільки фейкова, як поширюють її люди, які чули дзвін та не знають де він, — сказав посадовець.

За годину на території газового господарства виросли дві купи сміття. Запитуємо: це кожного року ви по стільки сміття збираєте?

— Ні, —каже одна із співробітниць, — Ми знаємо, що листя треба залишати, як органіку деревам. Та в цьому році було багато гілок, а граблями гілки від листя ніяк не відсортувати. Згребли гілки, а з ними й листя.

Віталія Ковальчука звикли бачити в роботі з паперами, а на прибиранні території в його руках ящик з інструментами. Запитуємо, що він з ключами має робити. 

— Сусіди подарували дорожній знак, то хочу замінити, бо наш ще не віджив своє, а той що подарували — виглядає більш яскравіше, — відповідає.

Пан Віталій забрався на драбину замінювати дорожній знак, а ми на цьому завершили свій репортаж з прибирання території газового господарства нашого міста.

 

.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up