Козятинець на «Lanos» збив пішохода

Козятинець на «Lanos» збив пішохода

Потерпілий перетинав дорогу не за правилами.

Ввечері 21 лютого у Сигналі, що на Козятинщині, сталася ДТП з потерпілим. Про це йдеться у повідомленні поліції Вінниччини.  

На вулиці Південній 23-річний водій автомобіля «Lanos» скоїв наїзд на пішохода. Чоловік перетинав вулицю в невстановленому місці. Внаслідок наїзду 36-річний потерпілий отримав важкі травми і госпіталізований до реанімації районної лікарні.

Відео дня

Водій освідуваний. Він був тверезим.

 Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.  Поліція з’ясовує причини та обставини аварій.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця 19:01 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 17:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up