Козятинчанці Анелії Гончарук потрібна допомога

Козятинчанці Анелії Гончарук потрібна допомога
  • Через хворобу жінка втратила 25 кілограм.
  • Рідні збирають кошти на лікування

Днями на своїй сторінці у Фейсбук козятинчанка Мальвіна Гончарук написала, що її мамі Анелії терміново потрібна допомога. Жінка бореться із важким захворванням.

«Нашу родину спіткало велике горе, моїй мамі поставили страшний діагноз, я і моя сім'я не можемо прийти в себе і усвідомити, як так, ми вчасно звернулись до лікарів, було багато обстежень і все марно, тому що ми тільки втрачали час, а тепер розуміючи як їй погано, ми змушені були звернутись до інших спеціалістів за допомогою, адже мама втратила 25 кілограмів і болі терпить сильні та багато інших симптомів, але ми не втрачаємо віру і надію тому, що для нас вона все, найдорожча людина на світі. Допоможіть, хто чим може зібрати кошти на лікування для подальшого покращення її здоров'я, Не будьте байдужими. Дякую Вам», — написала Мальвіна.

Відео дня

 

До допису жінка прикріпила копію результатів обстеження мами в столичному онкологічному центрі. Спеціалісти виявили у Анелії Гончарук метастази в плевру без первинного вонища, характерні для злоякісного процесу. Тепер рідні збирають кошти, аби врятувати жінці життя. Реквізити для допомоги:

Ощадбанк: Сискова Мальвіна Леонідівна

5167 8030 5088 6329

Приватбанк: Грінченко Інна Валентинівна

5168 7554 7506 4461

 

Читайте також:

Козятинцю Владиславу Деркачу потрібна операція по встановленню штучного сечового міхура. Допоможіть

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up