Козятинчанин обікрав мешканця Вінниці. Чоловіка затримали

Козятинчанин обікрав мешканця Вінниці. Чоловіка затримали
  • На залізничному вокзалі у Вінниці велосипедист пограбував 24 – річного місцевого жителя. У потерпілого нападник відібрав мобільний телефон.
  • Крадієм виявився 22–річний мешканець Козятинського району.
  • Про це повідомляє  відділ комунікацій ГУНП у Вінницькій області.

До поліції звернувся житель обласного центру та повідомив про злочин. Він розповів, що його пограбував незнайомець. Нападник вирвав з його рук мобільний телефон Xiaomi та втік на велосипеді.

Працівники поліції на залізничних коліях виявили двоколісний транспортний засіб, який за описом потерпілого належав грабіжнику. Оперативники влаштували засідку та затримали нападника, який повернувся за транспортним засобом. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 22–річний мешканець Козятинського району.

Поліцейські з'ясували, що зловмисник також причетний до крадіжки велосипеда в Козятинському районі. Мобільний телефон потерпілого правопорушник встиг продати.

Відео дня

Наразі молодика перевіряють на причетність до аналогічних злочинів на території області.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо про стрілянину в училищі: з травматичної зброї поранили викладача

В кінці вересня у Козятині вбили 92-річну бабусю. Правоохоронці і досі шукають вбивцю. На розслідування кинули всі сили, відпрацьовують весь масив Козятина. Звертаються до небайдужих громадян — якщо комусь щось відомо з цього приводу — повідомляти на 102
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
04:56 «Мийка вагонів могла стати міною» 21:10 Аварійна ситуація: козятинчанам подаватимуть воду у визначені години 17:16 Біля ЦДЮТ у Козятині облаштовують декоративні клумби 16:05 Загинув у Бахмуті: минає рік, як війна забрала життя Героя Олега Шпура Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 14:04 Шукають 16-річну Аліну Саволюк 12:33 Не беріть у руки: у нашому районі розкидатимуть вакцини для імунізації диких тварин 11:00 Прикрашали весняне дерево і грали в старовинні ігри: фестиваль гаївок у Козятині photo_camera 10:04 Самгородчани стали переможцями III Міжнародного конкурсу мистецтв «VIRTUOS 09:00 Створює мультики з географії, веде блог та ютуб-канал і змагається за звання «Вчителя року» 08:09 З 1 травня водії обов'язково повинні вмикати ближнє світло фар за межами населених пунктів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up