Козятинчан запрошують на прибирання лісу

Козятинчан запрошують на прибирання лісу
Фото з архівів газети
  • Мешканців міста просять долучитися до екологічної акції.
  • Усім, хто зареєструється і прийде, обіцяють екоподарунок.
  • Деталі у нашій публікації

Цієї неділі, 31 березня у Козятині збираються на толоку. Мешканців міста запрошують долучитися до екологічної акції «Чистий Козятин» і разом прибрати узбіччя Махаринецького лісу.

— Прогноз погоди обіцяє теплий та сонячний день, — каже співорганізаторка акції Тетяна Міщук, голова громадської організації «Краплина турботи». — До місця збору пропонуємо виїхати на велосипедах.
Усіх, хто планує взяти участь в екоакції, просять попередньо зареєструватися. Для цього достатньо зателефонувати за номером (063) 856-28-19.

— Реєстрація не обов’язкова, але допоможе нам краще зрозуміти, скільки потрібно інвентарю та який об’єм робіт ми зможемо виконати, — пояснює Тетяна Міщук.

Відео дня

Рукавички та пакети для сміття учасникам екоакції нададуть організатори. Із собою за можливості просять взяти тільки граблі. Кожному учаснику, який зареєструється і долучиться до прибирання, обіцяють екоподарунок.

Акція «Чистий Козятин» відбудеться у неділю, 31 березня. Збір о 12:00 біля магазину «Лакомка» на вулиці Івана Франка (мікрорайон «посьолок»).

— Кожен житель з нашої громади може долучитися до екоакції, прибравши сміття на інших локаціях нашого міста, — додає Тетяна Міщук. — Мішками та рукавичками забезпечимо усіх, хто долучиться. Прибирати не соромно — соромно смітити.

Акцію організовує громадська організація «Краплина турботи» за підтримки Товариства з обмеженою відповідальністю «Козятинський м’ясокомбінат».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (15)
  • Акса Банк

    CAIXA BANK предлагает надежные и безопасные онлайн-кредиты. Мы предлагаем кредиты от 200 000 до 15 000 000 сом по годовой процентной ставке 2% XT для работы с xx ççç cc. Обращайтесь напрямую через WhatsApp.

                    👇👇 https://wa.me/message/EK56L42FTAVGO1
                                                Предупреждение. Уважаемый клиент, нам нужны хорошие друзья, которые смогут завершить процесс получения кредита и оплатить его.

  • Ольга Голуб

    Мабуть це Махаринецький ліс, а не соромно мешканцям звозити це сміття до лісу.Ваше дитинство тут пройшло.Батьки. Ваші цього не робили, а ходили з вами до лісу на майовку.Сміття тоді машини не збирали.Сором мешканця.

    Тетяна Міщук reply Ольга Голуб

    Від критики цих засранців- простір не зміниться
  • Татьяна Войтко

    Цікаво ви пишіть одразу що за подарунок,бо подаруєте єко пакеті все а мерша спише гарну суму грошей на прибирання. Знаємо ваші хитрощі. Платіть людям як має бути і люди підуть

    Тетяна Міщук reply Татьяна Войтко

    Ви щось таке написали))

    Усіх, хто доєднається до цієї толоки,ТОВ «м’ясокомбінат» забезпечить рукавицями й сміттєвими пакетами, а екоподарунки-це заохочення від нас-організаторів цього дійства.

    Ця подія для свідомих українців, надіюсь, що й ви така

    Наталья Юрченко reply Татьяна Войтко

    Татьяна Войтко ти права, молодець
  • Инна Ватафова

    Дуже гарна ідея,але скажіть будь ласка навіщо люди звозять сміття в ліс, як що є графік по якому їздить машина кожного тижня і забирає сміття.За це потрібно накладати великі штрафи,і ще до того заставити зібрати все сміття і вивезти на смітник,тоді можливо перестануть шкодити.

    Тетяна Міщук reply Инна Ватафова

    Це риторичне питання, воно залишиться відкритим…

keyboard_arrow_up