Козятин, як місто, зникне. Його поглине індустріаліза́ція

Козятин, як місто,  зникне. Його поглине індустріаліза́ція

Смерть міста стартувала. Брехуни від влади продовжують свою справу. У відомих осіб міста та району є жахлива звичка — брехати всім людям. Училище залізничників працює на вчора. На завтра — його ліквідація. Козятин-Залізничний вже вмирає.

 

Якщо не схаменеться громада, Козятин буде значиться, як залізничний вокзал, де потяги не зупиняються

На данном изображении может находиться: на улице

Тільки націоналісти України здатні розвинути успішну держав у— Україну. Створити комфортні умови для мешкання громади.

Відео дня

Просвіта ОУН Козятин

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (12)
  • Влад Лісовий

    Є різні площадки для обговорення.Проблеми.Основна і трагічна.Наповнення бюджету за рахунок залізниці і ніякої альтернативи.Вона уходить що далі села приєднається.

    Анонім reply Влад Лісовий

    Аналізу повного не бачив (опублікуйте), але гадаю, що то таки є - бюджет Козятина, в основному, формується за рахунок податків із зарплати залізничників. А цікаво було би дізнатись чи плотить залізниця аренду за використання земель громади, і чи всіх? І ваша тема таки дуже актуальна. Попрацюйте серйозніше.
  • Вусатий Козятинець

    Шановний авторе! Поясніть будь ласка зміст вислову "для власного збагачення рабів". Не зрозуміло, чи то раби мають збагатитись, чи то їхні власники. До того ж ви маєте мужність стверджувати що члени чи керівництво профспілок належить до сексуальних меншинств. Звідки у вас така інформація, та в який спосіб ви її здобули? Далі, для того, щоб прогнозувати кількість жителів міста потрібно провести аналіз: демографічної ситуації, макроекономічних показників, кількість та динаміку охочих виїхати з Козятина і приїхати мешкати в Козятин. Впевнений, є велика група людей, які мешкають в сусідніх селах, а працюють в місті і такі люди охоче б переселились ближче до місця праці. Поділіться, будь ласка, зі своїми читачами вашими розрахунками, ви ж певно працювали над ними без сну і відпочинку кілька діб. Ба більше, на підставі таких розрахунків можна зихистити дисертацію, не гайте час! З пошмішкою, завжди ваш Вусатий

    Влад Лісовий reply Вусатий Козятинець

    Це про що

    Влад Лісовий reply Вусатий Козятинець

    Люди поселяться в великих містах.Ну хочаб Бердичів.Калинівка.

    Влад Лісовий reply Вусатий Козятинець

    Це дуже добре що хоч би ви побували за кордоном.Там є міста і були з такою інфраструктурою .Що зними сталось.Де притік і де витік.Чому вокзали закинуті.Там правлять щурі бомжи.Наївні ви що думаєте без націоналізму Україні правлять інший жид.

    Анонім reply Влад Лісовий

    Ну у вас, Лісовий, завжди відповідь одна і на все - жид винуватий.
  • Влад Лісовий

    Максимум в місті мешкатиме 8тис.нас.з пенсіонерами.Житло не продаватиметься.

    Анонім reply Влад Лісовий

    8 тис? а може 12, чи 16,  Ну це вже просто так, автор з довідника "стеля" взяв.
    - "Училище залізничників працює на вчора" - не зовсім так, але, що не дуже турбуються про відповідність до сучасних вимог - то таки є.
    - "Тільки націоналісти України здатні розвинути успішну держав у— Україну." - ну це автор так собі бачить, має право, хоч я і не згоден. А згоден я з Президентом Макроном, що днями сказав:"Націоналізм - це зрада патріотизму".
    Комфортні умови для міста здатні створити підприємці у тісній взаємодії з людьми у владі міста, які реально переймаються своїм довкіллям. Адже дороги, вода, інженерні мережі, парки, кафе, повітря то для всіх нас у спільному користуванні. А роботу дадуть тільки підприємці.

    Влад Лісовий reply Анонім

    Гречкосії та свинопаси то добра справа.Але вони не створили жодної держави.Ніде абсолютно.

    Анонім reply Влад Лісовий

    А от і ні. Не правда ваша. Саме аграрії американських колоній вибороли право на США та відділились від Британського Домініону. А "любимий" вами Ізраїль саме і розпочався з боротьби переселенців з болотами, які і підняли аграрну державу. Це тільки останні 20-15 років Ізраіль пре у високотехнологічній сфері. А Австралія, Канада, Нова Зеландія, Аргентина? І Запоріжська Січ трималась або на грабунку південних сусідів, або на допомозі "гречкосіїв та свинопасів". Я не проце то наголошував. Аграрна сутність Козятина та регіону і є чималою перевагою для міста у комплексі з гарною логістикою. Треба ії грамотно використати. Обслуговування аграріїв, їх потреб, переробка продукції, вивезення товарів, ярмарковий бізнес (не плутати з базарами), то і є непогана перспектива для розвитку. І воно таки рухається у той бік, швидкість мала. Тільки треба співпраця влада+бізнес. Прикладів - безліч.
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up