Козятин-Сабарів: активний відпочинок дітей учасників АТО

Козятин-Сабарів: активний відпочинок дітей учасників АТО
  • Вже другий рік поспіль діти учасників антитерористичної операції міста Козятин долучаються до заходів обласної комплексної цільової програми підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил,членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції /операції об’єднаних сил на 2016-2020 роки.

Цьогоріч на пікнік до Сабарова вирушили 15 дітей.

— На Сабарові дітей очікувала спортивно-розважальна програма від комунального закладу «Спорт для всіх». Діти спробували свої сили в спортивному альпінізмі, водній греблі на катамаранах тощо.
Смачний обід, зварений на відкритому вогнищі, відновив сили та надав енергії для подальшого активного відпочинку. Прогулянка на катері допомогла дітворі закріпити отримані позитивні емоції та із захопленням повернутись додому, — пишуть на сайті міської ради.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вова Полічков

    Добре роблять для діток . Їх потрібно возити за кордон кожен рік нехай подивляться на рівень життя в Європі.А можновладці не хай створюють  такі умови для життя  в Україні.А то тільки обіцяють перед виборами А далі на випиредки-  хто більше вкраде.А людям шиш і знову обіцянки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up