Коли чекати машину, що забере сміття?

Коли чекати машину, що забере сміття?
  • Виконком міської ради затвердив графік вивезення твердих побутових відходів для Козятинської територіальної громади.
  • Розповідаємо, у які дні забиратимуть сміття у приватному секторі Козятина та селах ОТГ.

Якщо біля багатоповерхівок у місті стоять баки, куди мешканці будинків викидають відходи, то у приватному секторі сміття забирають безконтейнерним способом. Раз на тиждень, чи частіше, приїжджає машина, яка вивозить відходи. У який день її чекати? 

Графік для Козятина

Почнемо з міста. Вантажівкою ЗІЛ-130 будуть забирати сміття з понеділка по п’ятницю з 8 до 17 у різних мікрорайонах. У понеділок машина буде працювати на Талимонівці (вулиці Хмельницького, Сєрбіна, Сагайдачного, Васьковського, Гоголя, Білоцерківська, Черняхівського, Лермонтова, Харківська, Московська, Київська, Горького, Сєдова, Матросова (від початку до школи №3), Осипенко, Пролетарська (від початку до вулиці Гоголя), Валдаєвська, Чкалова, 9 Січня, Сокілецька, Грибальова, провулки 9 Січня, Вишневий, Клубний).

У вівторок вантажівка забиратиме відходи з посьолка і вулиць в районі депо (Некрасова, Джерельна, Вишневецького, Кривоноса, Сікорського, Леонтовича, Кутузова, Лесі Українки, Менделєєва, Крилова, Українська, Баженова, Трудова, Ломоносова, Гагаріна, Комарова, Корольова, Матросова (від школи №3 до кінця), провулки Некрасова, Тихий, Таращанський, Богуна, Тупіковий, Деповський, Джерельний, Вишневецького, Лісовий).

Відео дня

У середу - з Білої Казарми і деяких вулиць у центрі (Шевченка, Галицького, Шмідта, Князів Острозьких, Маяковського, Коцюбинського, Толстого, Червоної Калини, Чехова, Виговського, Бойка, Героїв Майдану, Грушевського, провулки Шевченка, Партизанський, Толстого, Червоної Калини, Лікарняний, Лікувальний).

У четвер вантажівка вивозитиме відходи з вулиць в районі танка, автостанції, училища та ПРБ (вулиці Кондрацького, Куликівського, Бесарабова, Академіка Павлова, Мічуріна, Пушкіна, Каштанова, Нова, Космодем’янської, Бабаджаняна, Кривошеїна, Депутатська, Зелена, Катукова, Перемоги, Космонавтів, Суворова, Ярослава Мудрого, Зоряна, 8-ма Гвардійська, Кошового, Довженка, провулки Кондрацького, Довженка, Заводський, Зоряний).

У п’ятницю ЗІЛ забиратиме сміття з ПРБ (вулиці 1-го Травня, 8-ма Гвардійська, Ватутіна, Сковороди, Мазепи, Зоряна, Суворова, Мудрого, Козацька, Шептицького, провулки Ватутіна, Мазепи, Інтернатський).

Вантажівка ГАЗ-53 забиратиме відходи з 8 до 17 години із житлового сектору в районі пожежної частини у понеділок, середу та п'ятницю, з провулку Кузнєчного і вулиці Довженка - у четвер, а з вулиці Черняхівського - у понеділок та середу.

У понеділок, середу і п’ятницю з 8 до 17 години забиратиме сміття самоскид САЗ 3507 з приватного сектору на вулицях Героїв Майдану, Грушевського, Незалежності, Білоцерківська, Пилипа Орлика, Довженка, Винниченка, Катукова, 8-а Гвардійська, Січових стрільців, Матросова, Куликівського, Склярова, провулок Наумова. У четвер цією машиною забиратимуть сміття з вулиць Грушевського, Куликівського, Академіка Павлова, Пушкіна, Мічуріна, провулків Академіка Павлова, Пушкіна, Мічуріна.

Із житлового сектору на станції Козятин ІІ вантажівка ГАЗ 53 забиратиме смтіття з 8 до 17 години у понеділок, а у селищі Залізничне - у четвер.

Графік для сіл

У селах сміття забиратимуть трактором МТЗ-82 у певний день місяця з 8 до 17 години. У Флоріанівці - у третю п’ятницю місяця (вулиці Козятинська, Лиса Гора, Кордишівецька, Шкільна, Йосипівська, Павловська, Заводська, Веселий Хутір, Центральна, Комсомольська, провулки Йосипівський, 1-й Комсомольський, 2-й Комсомольський, 3-й комсомольський). Так само кожну третю п’ятницю місяця трактор приїжджатиме у Рубанку (вулиці Центральна, Весела, Колгоспна, Пиковецька).

Із Сигналу забиратимуть відходи у другий і четвертий вівторок місяця (вулиці Південне шосе, Володимирська, Софіївська, Тренчинська, Мудрого, Соборна, Кошового, Космонавтів, Шкільна, Шевченка, Одеська, Житомирська, Франка, Дачна,  Польова, Нагірна, Набережна, Сінна, провулки Володимирський, Мудрого, Соборний, Франка, Сонячний, Янтарний, Затишний, Новоселів, Хмельницького).

Із Сокільця відходи будуть вивозити у другу і четверту середу місяця (вулиці Терешкова, Шевченка, Котляревського, Гагаріна, Білоцерківська, Лесі Українки, Лугова, Сонячна, Південна, Польова, Хмельницького, Пушкіна, Коцюбинського, Лісова, Фруктова, Яселкова, Вишнева, Східна, Затишна, Сливова, Озерна, Абрикосова, Виноградна, Захистна, Садова, Межева, Берегова, Будівельна, Водопровідна, Горіхова, Майстрова, Крута). У ті самі дні сміття забиратимуть з Титусівки (вулиці Терешкова, Шевченка, Мазепи, Героїв, Грушевського, Островського, Комарова, Перемоги, провулок Мазепи).

У Кордишівці трактор буде у другу і четверту п’ятницю місяця (вулиці Маяковського, Котовського, Суворова, Мічуріна, Молодіжна, Зарічна, Косюка, Гагаріна, Героїв Майдану, Затишна, Дзержинського, Жовтнева, Некрасова, Терешкової, Шевченка, Польова, Степова, Миру, Кірова, Партизанська, Урожайна, Привокзальна, провулки Некрасова, Шевченка, Кірова). У ці ж дні забиратимуть сміття з Королівки (вулиця Мирна) і Прушинки (вулиці Будьонного, Ватутіна, Травнева, Стельмаха, Чапаєва).

У селі Козятині трактор забиратиме відходи щочетверга (вулиці Покровського, 8 Березня, Поповича, Подільська, Чайковського, Водокачна, Пирогова, Гайдара, Гончарова, Медова, Миру, Щаслива, Центральна, Садова, Лісова, Лугова, Горіхова, Дубініна, Репіна, Вінницька, Терешкової, Грабовського, Каштанова, Заозерна, Кобилянської, провулки Щасливий, Миру, Яблуневий, Абрикосовий, Кондрацького, Райський, Заозерний).

Із Іванковець забиратимуть сміття у першу, третю і п’яту середу місяця (вулиці Лісова, Набережна, Зелена, 1 Травня, Шевченка, Степова, Шкільна, 9 Січня, Новий Світ, Липнева, Річна).

У Сестринівці трактор буде в перший, третій і п’ятий вівторок місяця (вулиці Київська, Червоноармійська, Поштова, Шкільна, Грушевського, Залізнична, Лісова, Польова, Першотравнева, Садова).

У Махаринцях сміття забиратимуть у перший, третій і п’ятий понеділок місяця (вулиці Березова, Партизанська, Берегова, Чкалова, Травня, Лугова, Польова, Привокзальна, Калинова, Лісова, Першотравнева, Трудова, Гагаріна, Центральна, Мічуріна, Некрасова, Волошкова, Молодіжна, Робітнича, Садова, Заводська, Лікарняна, Миру, Шевченка, провулки Колгоспний, Дружній, Миру, Вишневий, Лісовий, Лікарняний, Набережний).

 

Читайте також:

"Ми можемо домовлятися з сантехніками, тільки заберіть плату за водовідведення"

Козятинцям встановлюють розумні смарт-лічильники

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up