І знову наша “Панда” нагадала в області про Козятинщину

І знову наша “Панда” нагадала в області про Козятинщину

У Вінниці 17 листопада відбувся відкритий чемпіонат області серед юніорів та юніорок та показові змагальні виступи серед молодших з кіокушинкай карате у розділі «куміте».

Учасниками стали команди з Волинської, Львівської, Київської, Сумської, Полтавської та Вінницької областей. Спортивну честь Козятина захищали 6 бійців. Це вихованці Козятинського районного спортивного клубу «Панда» (КРСК «Панда») – тренер Віталій Гунько.

Переможцями у своїх вікових та вагових категоріях стали: Анна Комісарчук – 1 місце (учениця школи №3), Назар Антонюк – 2 місце (учень школи №2), Назар Гунько – 3 місце (учень школи №6) та Богдан Іщук – 1 місце (учень залізничного училища). До речі, Богдан показав неаби-яку волю та характер до перемоги у ваговій категорії 90 кг. (суперник був 92 кг.).

Відео дня

Р.S. Козятинський районний спортивний клуб «Панда» відношення до других спортивних клубів, які знаходяться в місті Козятині, не має.

Вероніка ЛЮБІЧ

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:06 Минає рік, як ми втратили Захисника з Козятина Юрія Родюка 17:23 На Козятинщині вакцинуватимуть диких м’ясоїдних тварин від сказу 16:08 Козятинчанин у Вінниці наїхав на «зебрі» на школяра. Хлопчика доправили у травматологію 15:20 Семикласники ініціювали створення скейт-парку у Козятині Від читача 10:11 Загиблому в Маріуполі Артему був 21 рік - петиція про присвоєння звання Героя України 14:00 Живий коридор для Героя. На щиті повертається до рідної домівки Іван Білоус 13:04 У Козятині відбувся шаховий турнір. Перше місце — за першим ліцеєм photo_camera 11:39 Пам’ятнику-паровозу у Козятині «підбили око» 11:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:00 На наступному тижні знову будуть зміни в розкладі руху електропоїзда Козятин-Фастів 09:17 У Козятині полеглому Захиснику Іллі Завальному відкриють меморіальну дошку 08:04 Важко даються ігри на виїзді 08:00 На календарі 22 жовтня. Відключення світла не прогнозують (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up