«І що ти мені зробиш? Ти знаєш, хто мій тато?»

«І що ти мені зробиш? Ти знаєш, хто мій тато?»
  • Вчора, 16 червня, приблизно між 17–18 годинами на ставку, що нарекли «Штанами», хтось потрощив лежаки на пляжі
  • Голова рибальського товариства «Джерело» стверджує, що зробили це підлітки і було їх більше 10 осіб
  • Вони пошкодили 7 лежаків, зламали шапку грибка та відтягнули в сторону лавку на трьох бетонних опорах загальною вагою близько 450 кг

Тривожний дзвінок від голови рибальського товариства «Джерело» ми отримали в понеділок о 10.30. 

— У мене вже руки опускаються, — казав пан Петро, — За всим дивишся, прибираєш і приходять псевдо відпочиваючі і що їм попадає під гарячі руки — все ламають. 

Відео дня

Коли ми прибули за вказаною адресою, то голова «Джерела» вже нас чекав.

— Пошкодили 7 лавок для лежання. Щоб сказати, що там дошки гнилі, так самі бачите, що деревина свіжа. Їх тільки весною минулого року міська рада замовила. Це ж вилазив на лежак з ногами і проламував дошки вагою свого тіла.

— Ви когось підозрюєте?, — запитали ми у пана Петра.

— Я не тільки підозрюю, я одного за руку схопив. А він і каже: «Ану, діду, пустіть. Ви знаєте ким є мій тато?». Я й відпустив, —  каже пан Петро. — Їх було кажись 12 і це були підлітки 12–13 років з дівчатами такого ж віку.

— У поліцію повідомили?

— Яка поліція, коли це діти 12 років. Ще рано дітям такого віку мати проблеми з законом. Звернутись в поліцію — це означає, що дитину ставлять на облік. Інша справа, коли вдається дізнатися яких це діти батьків. То можна звернутися до батька і нехай приводить до ладу те, що його син чи дочка наробили. В поліцію не звертавсь і не буду звертатися, хоч на душі дуже важко. Скільки тут всього вкладено і все його ламати?

Тут на вихідні, коли спекотно, цих тапчанів не вистачає. Хто тут ляже, коли об лежак від болота своє взуття витерли? — не може заспокоїтися пан Петро.

Коли підійшли до грибка в районі трапа заходу і виходу з води, наш супроводжуючий глибоко зітхнув:

— От чим їм цей грибок завинив, що розібрали його по дощечках? Так само, як і лавка, яку вони віднесли в сторону на метрів 20. Ми з рибалкою Євгеном ледве ту лавку доволокли на місце, де вона стояла. От звідки у нас такі діти?, — продовжує голова «Джерела», — Природа тут супер і рівень води хороший, дні народження родинами відмічають, а прийдуть діти, та й буває дорослі, ламають все те, що зроблено для людей.

— А дорослі що на пляжі поламали?

— Туалет недалеко від греблі відрізали майже під нуль і всі дошки забрали. Це вже не діти, це дорослі, — сказав на завершення нашої розмови голова «Джерела».

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (15)
  • Михаил Михаил

    Посадити їх до 10 років
  • Надія Григорівна

    Безнаказанніть,а потім кажуть звідки злочинці беруться,украв в дитинстві ,поламав в дитинстві,побив когось в дитинстві,принизив однолітка в дитинстві, ігнорування на зауваження,неповага до дорослих,бо поставлять на облік ...???? Безнаказанніть породжує злочинність.
  • Надія Григорівна

    Нюнюню,це все що вони зроблять,......
  • Людмила Філонова

    Понарожають виблятків.

keyboard_arrow_up