У школі №3 рекордна кількість претендентів на пост директора. Хто переміг?

У школі №3 рекордна кількість претендентів на пост директора. Хто переміг?
  • Свої кандидатури запропонували четверо претендентів.
  • Хто переміг?

У середу, 23 червня, відбулося одразу два конкурси. Довелося проводити їх у режимі нон-стоп, через те, що на четвер була запланована сесія міської ради, тому зала засідань, де також проводять і конкурси, була зайнятою.

Зранку оцінювали претендентів на пост директора школи № 3. Цей навчальний заклад став рекордсменом за кількістю охочих стати керівником, адже заяви подали чотири претенденти. Це — вчитель англійської мови у школі № 1 Анна Ольхом’як, директор школи № 3 Микола Колісник, його заступниця Оксана Сушко та вчитель математики у школі № 3 Надія Довгань.

Цього разу у складі конкурсної комісії директора Махаринецької СЗШ замінив очільник Пиковецького ЗНВК Юрій Безпалько. Позаяк конкурсантів було вдвічі більше, ніж попереднього разу, конкурс тривав майже п’ять годин. Левову частку цього часу зайняли презентації.

Відео дня

Першим виступив Микола Колісник. Однією з основних проблем він назвав шкільну їдальню. Вона не має кухні, тому доводиться шукати постачальника гарячих обідів. Також говорив про потребу оновлення кабінетів, спортзалу, реконструкцію актової зали і встановлення нового спортивного майданчика.

Наступною з презентацією вийшла Оксана Сушко. Вона сказала, що у них з Миколою Колісником багато подібних ідей у перспективному плані. У своїй презентації поділилася ідеєю розширити велопарковку, створити при школі фотостудію і організувати для учнів гурток, де б вони могли вивчати ази фотографування, а також оформити на подвір’ї школи майданчик для гри в «Ріскленд», за допомогою якої можна навчити дітей початкових класів поводитись у небезпечних ситуаціях.

Третьою до конкурсної комісії вийшла Надія Довгань. Вона говорила про потреби учнів, зокрема, про те, що вчитель має не просто викладати свій предмет, а вміти зацікавити. Також про потребу запровадити електронний щоденник, змінити підхід до дистанційного навчання, облаштувати кабінети праці і захисту Вітчизни.

Останньою із презентацією виступила Анна Ольхом’як. Вона запропонувала обладнати кабінети і подвір’я камерами спостереження, які будуть підключені до системи відеоспостереження міста, зробити тривожну кнопку і ввести систему контролю, щоб до школи не міг потрапити будь-хто, облаштувати додаткові пішохідні переходи, замість клумб висадити дерева і кущі, запровадити уроки сортування сміття, оновити систему опалення, облаштувати кімнату відпочинку для вчителя.

За результатами конкурсу, перемогу здобула Анна Ольхом’як.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Тетяна Костюк-Канєвська

    ❗ І що це  за конкурс,  такий, коли його  результати знали  ще більше , як місяць тому❓❗🤨
      ,,Интересно девки пляшут"🤔.
    Ще  такого,,попадАлова" школа 3 не знала за всю історію.😏
  • Альоша Капніст

    У всех конкурсах
  • Читач23

    Єрмолаева пережеможець

keyboard_arrow_up