Хто буде директором школи №2?

Хто буде директором школи №2?
  • За право очолити навчальний заклад боролося двоє претендентів.
  • Хто виграв?

Минулого тижня провели чотири конкурси на визначення директорів для шкіл міста Козятин. Як і попередні два рази, до складу конкурсної комісії увійшли її постійні члени (керуюча справами виконкому Аліна Тимощук, голова профспілкової організації Центру професійного розвитку педагогічних працівників, централізованої бухгалтерії, логопедичного пункту, інклюзивно-ресурсного центру і господарської групи Олена Юхимчук та депутат від «Європейської солідарності» Людмили Кудимець), а також представник від однієї зі шкіл громади. Претенденти проходили три етапи: тестування, ситуаційне завдання та презентація перспективного плану розвитку школи.

Перший конкурс відбувся для школи № 2. Його провели у вівторок, 22 червня. До складу комісії, окрім постійних членів, увійшов директор Махаринецької школи Валерій Кушкевич.

Документи на участь подали двоє учасниць, обидві працюють у другій школі. Це — заступник директора Наталія Міськова та викладач початкових класів Людмила Гесь.

Відео дня

Конкурс тривав дві з половиною години. На заключному етапі першою виступила Наталія Міськова. Одна з тез її презентації стосувалася будівлі малої школи, де зараз навчаються учні 1–4 класу. Вона сказала, що у разі, якщо школа № 2 стане дев’ятирічкою, учнів початкових класів переведуть до центрального корпусу, а в будівлі малої школи планується обладнати майстерні та комп’ютерні класи. Головними проблемами Наталія Міськова назвала відсутність туалету всередині приміщення і спортивної зали.

Людмила Гесь у своїй презентації питанням № 1, яке потребує вирішення, назвала відсутність туалету всередині школи. Також вона наголосила на тому, що якщо школа буде функціонувати як дев’ятирічка, потрібно продовжувати роботу класів із допрофільним навчанням, в яких учні деякі предмети вивчають поглиблено.

За підсумками конкурсу, перемогу здобула Наталія Міськова. Вона набрала на 2 бали більше, ніж її колега Людмила Гесь.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач23

    Єрмолаєва виграла)) і всі хто на неї поставив

    Олена Волинець reply Читач23

    Виграла, поки що. Хто швидко злітає, миттево та болісно падає, час покаже.

keyboard_arrow_up