Хроніка поширення коронавірусу за тиждень (8-14 квітня)

Хроніка поширення коронавірусу за тиждень (8-14 квітня)
  • Кількість летальних випадків продовжує зростати.

Вже 12 регіонів України перебувають у «червоній» карантинній зоні. До цієї групи приєдналися Полтавщина, Запорізька та Хмельницька області, натомість Закарпаття та Івано-Франківщина більше не червоні.

Вінниччина продовжує перебувати у помаранчевій карантинній зоні. Кількість хворих в області то знижується, то зростає.

На Козятинщині станом на середу, 14 квітня було вже 2 666 зареєстрованих випадків COVID-19. Такі дані Козятинського міжрайонного відділу лабораторних досліджень. За останні сім днів у нас додалося 148 нових хворих. Це на 32 менше, ніж минулого тижня.

Відео дня

Попри те, що кількість нових інфікувань трохи знизилася, кількість смертей продовжує рости. За останній тиждень дев’ять мешканців колишнього Козятинського району втратили життя через коронавірус. Загальна кількість летальних випадків по всіх громадах Козятинщини — 56.

Триває кампанія з вакцинації. За даними Національної служби здоров’я України, на базі Самгородоцького центру первинної медико-санітарної допомоги 123 людини отримали щеплення проти коронавірусу. Жінок серед них дещо більше, ніж чоловіків. Серед пацієнтів, які отримали щеплення, найбільше тих, хто старше 60 років.

На базі Козятинського міського ЦПМСД вакцинували 1090 осіб. Чоловіків серед них трохи більше, ніж жінок. Найбільше щеплень отримали пацієнти двох вікових груп — 16–25 та 36–46.

Інформація про Махнівський та Глуховецький центри відсутня.

 

Читайте також:

Вакцинація від коронавірусу. Це точно потрібно?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up