«Христос хрещається — Славімо його» (+фото)

«Христос хрещається — Славімо його» (+фото)
  • Козятинський храм Покрови Пресвятої Богородиці
  • 19.01.2020

19 січня православні святкують Водохреще —одне з тих свят, які по-справжньому очікувані всіма: і тими, хто ревно вірує і слідкує за кожним церковним святом, і тими, хто по-своєму розуміє перехресні зв'язки у всесвіті. Це і святкове надвечір'я, і Богослужіння, і родинні та дружні гостини, і занурення в ополонку. 

Традиційно журналісти нашого видання відвідали церкву Покрови Пресвятої Богородиці. За кількістю відвідувачів храмів Водохреща поступається тільки Пасці. Тому й не дивно, що більша частина вірян не вмістилися в церкві. В середині храму настоятель отець Василь проводив службу Божу-святкову літургію.

По завершенню Богослужіння віряни вийшли на подвір’я церкви а настоятель храму протоієрей Василь Влізло освятив воду Після освячення води віряни розійшлися. Дехто з вірян віднісши воду поспішили на водокачку, щоб зануритися у воду.

Відео дня

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up