Град та шквали: у Козятині завтра обіцяють грозу

Град та шквали:  у Козятині завтра обіцяють грозу
  • Завтра, 28 червня, на Вінниччині очікують град та посилення вітру. 
  • Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Вінницькій області. 

У неділю, 28 червня,в окремих районах Вінницької області очікуються шквали до 15-20 метрів на секунду. Також можливий град. 

По всій території області прогнозують грози. 

В іншому повідомленні ДСНС йдеться про те, що рівень води в Дністрі в районі Могилева-Подільського сьогодні, 27 червня, утримуватиметься на небезпечних відмітках. Це відбувається за рахунок підвищення рівня води в річці через дощі та паводки, а також через скиди з Дністровської ГЕС. ДСНС попереджає про можливі затоплення в районі Могилева-Подільського, Ямполя та ще кількох населених пунктів.

Відео дня

У Козятині, за даними sinoptik.ua, очікуються град, діаметром 6-19 мм, гроза, короткочасне шквалисте посилення вітру до 15-24 м/с. Ранок у Козятині прогнозують ясний, а вдень та ввечері небо буде ховатися за хмарами. Дощ із грозою, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на дощ.

Читайте ще:

Блискавичний полтергейст прокотився оселями козятинців
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:03 Розбита дорога, повінь та дерево з гострим сучком 18:30 На Вінниччині 41 людина отруїлася грибами. Це лишень за пів жовтня play_circle_filled 17:42 За пів року роботи переробили 21 порося play_circle_filled 15:57 У Козятині розпочався сезон змагань Гімназіади — учні змагались з бадмінтону play_circle_filled Від читача 10:11 Загиблому в Маріуполі Артему був 21 рік - петиція про присвоєння звання Героя України 13:48 На Чернігівщині загинув Герой Іван Білоус 12:08 Минає два роки, як виконуючи бойове завдання загинув Герой Олексій Мельник 11:23 Майже 60 тисяч на кісткові імпланти для поранених бійців зібрав гурт «Draft» 10:20 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:07 Наприкінці жовтня запрошують на ярмарок вакансій 09:17 Подвір'я Козятинської гімназії №9 перетворилось на ярмарковий майданчик photo_camera 08:00 17 жовтня відключення світла не прогнозують (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up