Фотоконкурс "Мій трофей на рибалці"

Фотоконкурс "Мій трофей на рибалці"
Для сивочолого Джеремі Уейда, який веде на Animal Planet передачу «Річкові монстри», це всього лише рибки

Переможцю приз від нашого партнера — найкращого тренажерного залу Козятина “Реформа”

 

 

 

У рибалок Козятина знову з'явилась чудова можливість похвалитись своїм уловом і при цьому ще й отримати приз. Нагадаю, останній конкурс рибалок у березні 2015 року "Кращий улов" зібрав майже 30 тисяч переглядів та більше півсотні учасників.

Переможцем став Руслан Шевчук з 13-кілограмовим коропом, якого піймав у Бродецькому ставку.

Відео дня

Світлина Артема Лавренюка з підписом “Мій один з найкращих уловів” на другому місці.

І третє призове місце зайняв Олександр Мазуренко з фото “трофей, зловлений в с.м.т Бродецьке”.

Усі фотосвітлини можна подивитися на сайті за посиланням https://koziatyn.info/competitions/fotokonkurs-kraschiy-ulov-18

Сьогодні газета “RIA-Козятин” оголошує другий конкурс "Мій трофей на рибалці" на найкраще фото з риболовлі. Для участі його потрібно розмістити на сайті kazatin.com (фотоконкурс). Переможців будемо визначати методом інтернет-голосування. На фото обов'язково має бути людина, яка бере участь у конкурсі, напишіть, де ви рибалили і що зловили.  

За одного учасника, один користувач може проголосувати тільки один раз.

Усі фотографії, надіслані учасниками, будуть опубліковані в газеті “RIA-Козятин”.

Переможець отримає приз від нашого партнера — найкращого тренажерного залу Козятина “Реформа”. Спонсор вручить переможцю приз  - абонемент на 12 вiдвiдувань тренажерного залу.

Триватиме конкурс з 2 липня по 21 серпня 2018 року. А 24-го — дізнаємось ім'я головного переможця.  

Спонсори, приєднуйтеся!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:06 Минає рік, як ми втратили Захисника з Козятина Юрія Родюка 17:23 На Козятинщині вакцинуватимуть диких м’ясоїдних тварин від сказу 16:08 Козятинчанин у Вінниці наїхав на «зебрі» на школяра. Хлопчика доправили у травматологію 15:20 Семикласники ініціювали створення скейт-парку у Козятині Від читача 10:11 Загиблому в Маріуполі Артему був 21 рік - петиція про присвоєння звання Героя України 14:00 Живий коридор для Героя. На щиті повертається до рідної домівки Іван Білоус 13:04 У Козятині відбувся шаховий турнір. Перше місце — за першим ліцеєм photo_camera 11:39 Пам’ятнику-паровозу у Козятині «підбили око» 11:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:00 На наступному тижні знову будуть зміни в розкладі руху електропоїзда Козятин-Фастів 09:17 У Козятині полеглому Захиснику Іллі Завальному відкриють меморіальну дошку 08:04 Важко даються ігри на виїзді 08:00 На календарі 22 жовтня. Відключення світла не прогнозують (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up