ФК "Горизонт" здобув чергову заслужену перемогу

ФК "Горизонт" здобув чергову заслужену перемогу
Вдруге в поточному сезоні футбольне поле стадіону "Колос" села Комсомольське стало домашньою ареною для футбольного клубу "Горизонт" в чемпіонаті області серед команд вищої ліги. 25 жовтня козятинський колектив футболістів екзаменував тростянецьку команду "Нива".

Перед початком матчу відбулося вшанування жіночої команди-переможця з футболу "Колос", яка здобула кубок області з футболу. Також із вступним словом виступили Дмитро Нікіфоров, Президент футбольного клубу "Горизонт", та Валерій Швець, начальник районного відділу фізкультури та спорту. Після цього розпочалася гра.
Матч пройшов при відчутній перевазі наших футболістів. Гостям протягом ігрового часу не вдалося створити навіть єдиного шансу для взяття воріт "Горизонту", який порадував своїх прихильників гостроатакуючою та результативною грою. Ще до переви він повів у рахунку 3:0. Спочатку після відвертого порушення правил з боку захисників команди гостей у боротьбі проти Віталія Поплавського у штрафному майданчику капітан козятинців Богдан Ольхович холоднокровно реалізував пенальті. Потім Олександр Грошев майстерним ударом під поперечину воріт суперника подвоїв рахунок. Незабаром Богдан Ольхович відзначився вдруге: його удар з-поза меж штрафного майданчика прийшовся у нижній кут воріт.
Після перерви футбольниу клуб "Горизонт" продовжував розхитувати оборону гостей. Підсумковий рахунок матчу встановив Віталій Поплавський, який ударом головою замкнув флангову передачу партнера. Тому результат 4:0 - впевнена перемога козятинців, яка засвідчила хороший потенціал команди у боротьбі за місце в призовій трійці чемпіонату.
Вболівальників зібралося багато. Вони бурхливо спостерігали за грою нашої команди.
Повертаючись до подій на футбольному полі в місті Липовці два тури тому, коли внаслідок неспортивної поведніки окремих гравців місцевої команди "Факел" був зірваний матч з нашою командою, відзначено рішення по даному факту контрольно-дисциплінарного комітету Обласної федерації футболу. Так, зокрема, "Факелу" зарахована технічна поразка. Клуб оштрафований на певну суму. Тривалий термін дискваліфікації від матчів поточного чемпіонату отримав один із гравців, що спровокував ганебну ситуацію на футбольному полі. Показове та справедливе рішення для тих, хто нехтує правилами чесної гри.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський 09:00 У Пустосі висадили алею ялинок photo_camera 08:22 «Мийка вагонів могла стати міною»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up