Дякували Воїнам, співали їм пісень та вручили подарунок

Дякували Воїнам, співали їм пісень та вручили подарунок
  • У День Захисників та Захисниць України, що відзначається разом із Покровою Пресвятої Богородиці 1 жовтня, у Козятинському ліцеї №1 було по-справжньому тепло та затишно. У актовій залі навчального закладу вітали наших мужніх Воїнів.

Що може бути трепітнішим від дитячих щирих слів та побажань, яких в таке свято багато не буває. Учні, разом з вчителями підготували для військовослужбовців патріотичну та душевну концерту програму. Для воїнів співали пісень, декламували вірші, танцювали. Маленькі козаки-першокласники своїм виступом викликали на очах у присутніх сльози, а жартівливий танцювальний номер від старшокласниць навпаки, розвеселив публіку. 

Діти дуже старалися і це відчувалося, а найбільша подяка їм за це були гучні аплодисменти та посмішки захисників.

З вітальним словом звернулася до ЗСУ і директор школи Оксана Кухар. Вона побажала міцного здоров'я, ще більше сили, мужності, козацького духу, незламності, духовності.

— Віримо, що кожен захисник та захисниця повернеться живим та неушкодженим. Віримо, що Перемога за нами і просимо, щоб Пресвята Богородиця захистила нас від ворогів. Слава Україні!

Після славних привітань військовослужбовцям вручили подарунок і ще раз подякували за захист. А вони в свою чергу теж висловили слова вдячності за таке чудове свято. А на завершення всі разом зробили спільне фото

Читайте:

Наш земляк, ветеран війни Роман Кашпур на протезі пробіг марафон у Берліні

Благодійний ярмарок у Дубових Махаринцях: назбирали для ЗСУ понд 5 тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up