Дві пожежі за один день: у Махнівці загорівся будинок, а у Радівці — солома. Чи є постраждалі?

Дві пожежі за один день: у Махнівці загорівся будинок, а у Радівці — солома. Чи є постраждалі?
  • У четвер, 30 вересня у Хмільницькому районі сталося дві пожежі.

На щастя, у вогні ніхто не постраждав, однак ці пожежі встигли завдати збитків власникам будівель. Розповідаємо детальніше.

О 21-й хвилині на першу ночі козятинських рятувальників повідомили про загоряння у селі Махнівка. На території приватного домоволодіння горів нежитловий будинок. Виїхавши на місце події, рятувальники встановили, що горить шиферна покрівля нежитлового будинку орієнтовною площею 30 метрів квадратних.

Вже до першої ночі вогнеборці загасили пожежу. Вогонь встиг знищити шиферну покрівлю на площі 30 кв.м., внутрішнє оздоблення стін на площі 10 кв. метрів та 3 дерев’яні віконні рами.  Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи, ведеться перевірка.

Відео дня

За інформацією провідного інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Хмільницького районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області Дмитра Іщука, друга пожежа, повідомлення про яку надійшло до рятувальників о 6.14 годині, сталася в селі Радівка Калинівської територіальної громади Хмільницького району. Там горіла господарча споруда на території колгоспу, власником якої є житель цього села. Всередині будівлі знаходилась солома.

Подолавши відстань від підрозділу в 19 кілометрів, рятувальники загасили пожежу о сьомій годині ранку. Все ж вогонь встиг повністю знищити шиферну крівлю по дерев’яній обрешітці на площі 130 метрів та 3 тони соломи,  а також пошкодити цегляні стіни на площі 180 кв.метрів.

На щастя, у двох пожежах жертв і потерпілих немає.

Інформацію надав провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Хмільницького районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області Дмитро Іщук.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up