Дві доби шукають Крістіну Кучерук з Козятина

Дві доби шукають Крістіну Кучерук з Козятина
  • Поліція розшукує 14-річну жительку Козятина Крістіну Кучерук. Вона зникла понад дві доби тому – вийшла з дому та не повернулася.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, дівчина пішла з дому 15 червня, близько 12-ї години і по теперішній час її місцезнаходження невідоме. З тих пір неповнолітню розшукують.

Прикмети: на вигляд 13-17 років, зріст близько 160-165 см, худорлявої тілобудови, волосся чорне, зачіска каре, очі карі.

Відео дня

Прохання до громадян, які бачили зниклу, або мають інформацію про її місцеперебування, повідомити до поліції за телефоном 102.

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Marina Osmirko

    В дворі на Героїв Майдану17 бачила, синяк під оком
  • Снежана Бершадская

    Що знову?
  • Мария Лавренюк

    Ця баришня позавчора ходила по місту з бутилочкою Рево, просила в людей мобільний, щоб подзвонити подружкам. Під оком синець, ну прям дЄвочка-дЄвочкью(((
  • Тетяна

    Сьогодні гуляла містом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up