Дороги до першого дощу

Дороги до першого дощу

Ашот думає, що ніхто не проконторолює?

Минулого місяця в редакцію газети “RIA-Козятин” звернулися мешканці вулиці Рєпіна села Козятин. В своєму зверненні вони повідомили, що їхню вулицю не ремонтують за відсутності коштів в сільраді. Ремонтують дорогу тільки тоді, коли гроші на дорогу зберуть з громади.

Після виходу статті в “RIA-Козятин” сільрада виділила 200 тисяч (!) на ремонт вулиці Рєпіна і 100 тисяч на вулицю Чайковського. Це заслуговує на повагу, адже до людей сільська влада дослухалась. От тільки виділити кошти — то одне. А ще потрібно контролювати якість ремонту дороги.

Відео дня

Вулицю Чайковського вже відремонтували. На сьогодні ця дорога має пристойний вигляд. Тільки неозброєним оком видно, що буде вона такою лише до першого дощу. Скільки туди пішло матеріалу, тепер  порахувати важко. Щебінь розгорнули і засипали гранвідсівом.

За схожим сценарієм планують відремонтувати дорогу по Рєпіна? Сюди завезли щебінь і гранвідсів. Серед 111 купок каміння, яке висипали на дорогу, є купки по 300-400 кг. Можна допустити, що возив каміння Ашот сюди не вантажівками, а кіньми чи кравчучкою. Щебню на виділену суму явно не вистачає! Будемо надіятись, що ще довезуть. Адже розсипали його тільки до школи №9.

Щоб була хороша дорога, повинна на ній бути відповідна подушка. А для цього потрібно контролювати підрядника. В таких випадках повинна бути активна громада, очолювана місцевим депутатом чи представником сільради. Беріть ініціативу в свої руки. А вільна преса в правій справі завжди допоможе.

Вероніка ЛЮБІЧ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up