Добірка новорічних фільмів від Netflix для святкового настрою

Добірка новорічних фільмів від Netflix для святкового настрою
  • Свято уже незабаром, але настрою немає. Зібрали для вас нові та в гарній якості фільми, які допоможуть розслабитися та відпочити на вихідні.

Усі фільми можна подивитися на стрімінговому сервісі Netflix. До речі, там є можливість завантажити стрічку та дивитися без світла. Після сьогоднішньої повітряної атаки терористів це важливо.

Хлопчик на ім'я Різдво

Звичайний хлопчик Ніколас вирушає у надзвичайну подорож засніженою північчю на пошуки свого батька, який прагне віднайти казкове село ельфів — Ельфхельм. Взявши з собою впертого оленя на ім'я Блітцен і віддану домашню мишку, Ніколас незабаром зустрічає свою долю в цій чарівній, комічній і зворушливій історії, яка доводить, що немає нічого неможливого.

Звичайне Різдво

Теа повертається до рідного містечка, щоб відсвяткувати класичне норвезьке Різдво з родиною, але цього року вона бере з собою Джашана, свого індійського хлопця. Те, що мало бути звичайним Різдвом, перетворюється на бурхливий і зворушливий святковий період, який переверне з ніг на голову всі упереджені вірування і традиції.

Відео дня

Щоденник Ноель

Джейкоб Тернер не був удома майже 20 років, відколи його психічно хвора мати вигнала його з дому, коли йому було 16. Коли за кілька днів до Різдва йому телефонує адвокат і повідомляє, що його мати померла і залишила йому свій будинок, Джейкоб повертається, але не лише для того, щоб залагодити справи, а й щоб спробувати примиритися з минулим, з болем і знущаннями, яких він зазнав у дитинстві. Крім того, можливо, прибирання будинку буде трохи менш депресивним, ніж проведення свят на самоті, переглядаючи повтори різдвяних класичних фільмів. Але, як виявляється, будинок зберігає не лише важкі спогади, мати Джейкоба стала барахольщицею, і йому доводиться розгрібати двадцятирічний мотлох.

Пара на свята

Випадкова зустріч на касі в магазині знайомить Слоан із Джексоном. Обидва втомилися від кошмарних побачень (він) і втручання сім'ї (вона) під час свят, вони укладають угоду, за якою зустрічаються як пара тільки на свята, щоб зробити життя принаймні терпимим. Повільно, дуже повільно, насміхаючись над романтичними штампами (і на свій подив), їхні стосунки переростають у щось глибше.

Найкращий. Різдво. Коли-небудь!

Щороку на Різдво Джекі надсилає хвалькувату святкову розсилку, від якої її давня подруга з коледжу Шарлотта відчуває себе кепсько. Коли за кілька днів до Різдва Шарлотта, її чоловік Роб та їхня сім'я опиняються на засніженому порозі будинку Джекі та її чоловіка Валентино, Шарлотта користується нагодою довести, що «ідеальне» життя її старої подруги не може бути таким вже й ідеальним. Але у своїй надмірній спробі викрити Джекі, Шарлотта ледь не руйнує Різдво для обох родин, і їй доводиться об'єднатися зі своєю старою подругою, щоб зібрати шматочки докупи.

Хай сніжить

Це американський різдвяний фільм, який базується на однойменному романі, написаному Джоном Ґріном, Маурін Джонсон та Лорен Миркл. Сюжет розгортається в невеликому містечку в період Різдва та зосереджується на кількох підлітках, які зіштовхуються з коханням, дружбою та пригодами протягом одного особливого Різдва. Події розгортаються під час снігопаду, що призводить до несподіваних зустрічей та переплетення долей головних героїв.

 

Читайте також:

Новий церковний календар на грудень: що і коли відзначаємо

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up