Дмитро Щербатюк — золотий та бронзовий призер міжнарожного турніру з бадмінтону

Дмитро Щербатюк — золотий та бронзовий призер міжнарожного турніру з бадмінтону

Хлопець привіз золоту та дві бронзові медалі

У Вільнюсі відбувся Міжнародний юніорський турнір з бадмінтону серед 13- та 15-річних юнаків і дівчат. Участь взяли бадмінтоністи з восьми країн, в тому числі 13 українців, які перемогли в усіх фіналах.

Наш земляк Дмитро Щербатюк, єдиний представник з Вінницької області. В одиночній та змішаній категоріях з миколаївчанкою Софією Чорноморовою Діма посів третє місце. А в парній категорії з Єгором Леонтьєвим (Миколаїв) – став чемпіоном.
Нагадаємо, у червні цього року Діма завоював три призових місця у Всеукраїнському турнірі у Миколаєві: в парній категорії здобув золото, у змішаній та одиночній – бронзу. У серпні виборов 2 золоті медалі — в одиночному турнірі та у парі з Єгором Леєнтьєвим під час Всеукраїнського чемпіонату з бадмінтону у Харкові. А в змішаній категорії став бронзовим призером. За такі результати Діму включили у юніорську збірну України та присвоїли звання кандидата у майстри спорту, благословивши на участь у чемпіонатах з бадмінтону європейського рівня. І як бачимо, наш земляк виправдав надію тренерів. Вітаємо нашого юного чемпіона і бажаємо подальших успіхів.

На даний час Дмитро Щербатюк бере участь у змагання Гран-прі Європи в Естонії, який проходить з 06-08.12.2019

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Маргарита Стасько

    Молодець
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up