Діткам пропонують спілкуватися зі звірятками

Діткам пропонують спілкуватися зі звірятками

У селі Козятині презентували минулої п’ятниці “міні-зоопарк”

У день, коли представники преси були за вказаною адресою, на жаль, відвідувачів було мало. Молода жінка з малям та господарі зоопарку.

Міні-зоопарк знаходиться на приватній території помешкання господарів і займає приблизно 100 м2. У клітках розміщені собачки мисливської породи, єнот, єнотовидна собака, первістка в’єтнамського поросятка, морські свинки. У вольєрі — коник поні, що дружить з малятами у Пушкінському сквері, декоративні кози, вівці, кролики і шиншила. Можна тут побачити в клітках ще й фазанів різних порід.

За словами господарів, вони мають бажання збільшити кількість тварин дикої природи.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:01 Рій патріотів «Молода Січ» з Козятина здобув бронзу на «Соколі» photo_camera 11:08 38 років Чорнобилю: Кордишівська бібліотека провела захід з вшанування пам'яті photo_camera 09:05 На будинку, де жив славний воїн Мар’ян Шеремет, відкрили меморіальну дошку 09:00 Слідкуйте за природою та не брешіть: історія, традиції та прикмети 27 квітня Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up