Дитину, яку шукали всім селом, знайшов службовий пес

Дитину, яку шукали всім селом, знайшов службовий пес

У редакцію газети «RIA-Козятин» звернулася мати інваліда дитинства Любові Левицької.

Вона повідомила, що 27 лютого, коли вона у справах була в райцентрі, в селі Великому, де вона мешкає, близько 11-ої години з власного подвір’я зникла її дочка. Спочатку до пошуків доньки і внучки підключилися дві бабусі та мама. За мить до пошуків зниклої дівчини підключилися сусіди Віктор Савчук, Наталія Щвець та Микола Галяс. Пізніше до пошуків інваліда дитинства долучилися наряд поліції в складі Івана Фалдіна, Олександра Грошовенка, Андрія Мудрицького, Володимира Стефановича, Олександра Пазюна, Дмитра Літовченка, Миколи Дзюби та кінолога з собакою Нікою Володимира Франчука. Після трьох годин пошуку, з допомогою Ніки зникла Люба була знайдена у не жилому будинку разом з пенсіонером, який розміняв на своєму віковому годиннику восьмий десяток. Дівчина була, за словами мами потерпілої, без куртки та забрудненому одязі. Навіщо чоловік похилого віку заманив дівчину в покинутий людьми будинок, з’ясують слідчі.

Поки ведеться слідство, ми не можемо оприлюднювати інформацію, якою володіємо на даний час.  А про героїню цієї історії Ніку, яка фактично розкрила злочин, інформацією поділимося.

Відео дня

Ніка — службова самка передпенсійного віку. За 9 років служби в загоні воєнізованої охорони є професіоналом своєї справи. Собака служить доти, поки не даром їсть свою кашу. Ніка, маючи особливі собачі здібності, буде служити, будучи пенсіонеркою.   

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/
    Керувати

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:21 Футбольна весна прийшла у Козятин 20:19 У Сестринівську гімназію завітав Воїн Віталій Кодлубай. Зворушливе відео play_circle_filled 16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up