Директора для однієї школи досі не призначили

Директора для однієї школи досі не призначили
Фото з сайту Кордишівської гімназії
  • Цей рік позначився початком кардинальних змін в освіті, бо половина шкіл Козятинської громади отримала нових директорів.

  • Більшість із них керували навчальними закладами протягом десяти, а то й більше років.

  • Та позаяк усі вони були вже пенсійного віку, контракт, який з ними повторно підписували у 2020-му, продовжили лише на рік.

  • Тож у 2021-му нових керівників для шести шкіл Козятина, Сестринівки і Сигналу шукали через конкурси.

  • Вони відбулися у червні.

На початку серпня мали провести ще один конкурс, аби призначити нового директора для школи у Кордишівці. Додамо, що нині цей заклад загальної середньої освіти має назву «гімназія». Проте, якщо для решти навчальних закладів нових керівників шукали через те, що у попередніх закінчився контракт, то тут причина була іншою.

Кордишівську гімназію протягом чотирьох років очолювала Наталія Левицька. Коли на початку червня проводили конкурс на директора школи-гімназії-дитячого садка імені Володимира Підгорбунського, вона подала свою кандидатуру. Наталія Левицька перемогла у конкурсі, після чого очолила школу-гімназію-дитячий садок. Відтак посада директора Кордишівської гімназії стала вакантною.

Конкурс запланували провести 4 серпня. За три тижні до цього депутати міської ради відкоригували положення про керівника закладу загальної середньої освіти. Проте конкурс так і не відбувся.

Відео дня

Як повідомила журналістам газети «RIA-Козятин» Інна Мадей, тимчасово виконуюча обов’язки начальника управління освіти та спорту Козятинської міської ради, конкурс відтермінували. Причина у тому, що члени конкурсної комісії перебували у відпустці. Нову дату проведення конкурсу поки не призначили. Наразі обов’язки директора Кордишівської гімназії виконує Ірина Акуленко.

 

Читайте також:

Готуйте гаманці: пора збирати дітей до школи

Класи у школі №9 готові до початку навчального року. Першачків чекає подарунок

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталия Венгровская

    А де у Сигналі школа?

    Ольга Глибочук reply Наталия Венгровская

    Наталия Венгровская Гімназія ім. Підгорбунського

keyboard_arrow_up