Чудернацький початок козятинського футболу

Чудернацький початок козятинського футболу

У суботу, 22 квітня, в нашому місті мало відбутися маленьке футбольне свято

Після зимової перерви відновився чемпіонат області з футболу і козятинські спортсмени на правах господарів приймали гостей з Ладижина ФК “Авангард”. На жаль, свята не сталося. Відкриття сезону на стадіоні “Локомотив” перетворили на шоу іменинника. Футбол і день народження - різні речі. Іноді ці два поняття можна поєднати, якщо знати всьому міру.

Уявіть таку картину.  Дев’ять добре одягнених функціонерів від спорту і чиновників від місцевої влади поставили навпроти себе в прохолодну вітряну погоду футболістів обох команд і тривалий час почали вітати “коментатора-журналіста”, який не тільки читає з папірця, а й неправильно називає прізвище козятинського депутата. За футбол згадав тільки міський голова. А за дітей, яких запросив сам винуватець урочистостей для власного піару, забули всі виступаючі. І юні футболісти так і простояли з боку, намагаючись дочекатися свого виходу. Дітям роздали на папірцях віршики, які вони мали прочитати ювіляру. Та захопившись заслугами спортивного коментатора перед спортом, було не до дітей і юні футбольні таланти з осадом на душі пішли додому.

Першим, хто не розумів шоу, що затягнулося, став рефері футбольної зустрічі.

Відео дня

У розпалі “святкування 70-річчя спортивного коментатора на стадіоні”, суддя дав свисток і гравців обох команд забрав на середину поля.

Так почалася гра 12 туру в вищій лізі обласної першості між козятинським “Монолітом” і “Авангардом” з міста Ладижин.

Під час швидких атак обох команд, футболістам “Моноліта” вдалося забити гол у ворота енергетиків. Це новачок команди господарів Сергій Бобков, який грає на позиції   Дмитра Красносельського, що вибув з команди. Сергій у цій зустрічі відзначився дублем. Він встановив остаточний рахунок 3:0 на користь господарів поля. Ще один м’яч у ворота своїх суперників провів Віктор Пилипенко — гравець на позиції Олександра Собка, що перебрався до “Факела” з Липовця.

Гра чемпіонату області, що проходила в Козятині, склала краще враження, ніж недавній поєдинок між командами суперліги, гравцями “Динамо” і “Шахтаря”. У Козятині був видовищний футбол, а в Києві тільки розбиті носи. А ще в нашому місті футбольне поле краще, ніж у Полтаві.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up