Чотири місця для релаксу, де можна зробити фото

Чотири місця для релаксу, де можна зробити фото
  • Літо скоро закінчиться і якщо ви ще не встигли влаштувати собі фотосесію, радимо це зробити.
  • Ділимося з вами мальовничими куточками Козятина, де можна не лише знімати яскраві світлини, а й порелаксувати

Перша локація, яку пропонуємо відвідати усім, хто любить фотографуватися і хоче трохи відпочити, це, без сумніву, Водокачка. Острів розташований у західній частині Козятина, тож це просто ідеальне місце, щоб споглядати захід сонця. Вербовий гай по той бік берега, річка і небесне світило, що ховається за обрій — чим не ідеальний фон для літньої фотосесії? А якщо взяти із собою покривало чи каремат, можна розслабитися в цілковитій тиші і помедитувати під спів пташок. Чи прогулятися стежкою вздовж острова і вдихнути на повні груди свіжого повітря. Довкола багато дерев, запашна зелень і галявини. Наче справжня прогулянка у лісі. Особлива атмосфера на Водокачці після дощу, тоді пахощі рослин чути ще дужче. Та будьте готові до того, що під ногами буде болото. Особливо там, де на стежці немає трави.

Мріяли випити гарячої кави на березі річки — вам теж сюди. Нещодавно на стадіоні з’явилася невелика літня кав’ярня. Увечері тут дуже романтична атмосфера — вмикаються ліхтарики і це додає особливого шарму. У цій частині острова теж можна зробити багато гарних фото.

Відео дня

Цікаві світлини можна назнімати і на мосту. Його, до речі, зовсім нещодавно пофарбували. Якщо вам пощастить після дощу під вечір потрапити на стадіон, на мосту можна споглядати дуже цікаве явище — випаровування води. Над плесом річки здіймається пар, наче хмари опустилися додолу. Це неймовірне видовище.

Ще одна цікава локація, де можна зробити багато яскравих світлин і порелаксувати — база відпочинку «Росава», яку ми називаємо просто Талимонівка. Розташована на сході, тож особливо ефектними тут будуть світлини, зняті на світанку. Щоправда, після заходу сонця на Талимонівці теж гарно, знаємо з власного досвіду.

Тут каскад одразу декількох ставків — два зверху, ще один розташований внизу, у затінку. Біля водойми можна не лише фотографуватися, а й засмагати — навколо одного зі ставків облаштований пляж із шезлонгами. Чи босоніж гуляти поблизу берега, відчуваючи стопами ранкову росу.

Якщо ви давно мріяли зробити фото із соняшниками, вам не обов’язково виїжджати за межі Козятина. Соняшникове поле росте буквально в кількох хвилинах від центру міста. Щоб його знайти, прямуєте до тунелю, доходите до газконтори і йдете далі стежкою. Ви вийдете на вулицю Кондрацького. Рухайтеся далі в кінець вулиці і вийдете прямісінько на соняшникове поле. Квіти зараз саме цвітуть, тож у вас є чудова можливість влаштувати собі невелику фотосесію. Торік це місце користувалося у козятинчан шаленим попитом — багато мешканців міста наробили там світлин.

Зняти фото можна і дорогою до поля — на вашому шляху буде невеликий ставок із вербами та рогозом (це саме та рослина, яку ми помилково називаємо комишем).

Для любителів пахощів лаванди теж маємо невелику підказку — крихітний куточок Провансу розташований у самісінькому центрі Козятина. Поруч із колишнім районним будинком культури є велика клумба, яка залишилася ще з радянських часів. Там висадили невелику плантацію лаванди.

Звісно, масштабну фотосесію, як на лавандовому полі, там не влаштуєш, втім зробити декілька селфі і насолодитися ароматом запашної рослини можна. Щоправда, сезон цвітіння лаванди вже добіг кінця, тому на більшості кущиків квітки вже потьмяніли, та ми знайшли декілька яскравих пагонів навіть зараз.

 

Читайте також:

Де можна відпочити поблизу Козятина?

Найулюбленіші зони відпочинку козятинчан і наших «5 копійок» до складки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Владислав Кірган

    Біля Іванківців

    Nataliya Viktorivna reply Владислав Кірган

    Владислав Кірган це дуже крута дорога,до першого травня.

keyboard_arrow_up