Чоловік, що морив матір голодом: підозрюваний чи потерпілий? (ОНОВЛЕНО +відео)

Чоловік, що морив матір голодом:  підозрюваний чи потерпілий? (ОНОВЛЕНО +відео)

У Козятинському районі до оселі місцевого жителя через вікно забралися поліцейські. Вони прийшли ніби врятувати матір чоловіка. Але сам чоловік каже, що його побили та цьокують не через хвору матір, а через земельний пай.
 

Версія поліції

78-річну жительку села ніхто не бачив довгий час. До хати сусідів не пускав її син. Люди забили на сполох. Вони викликали сільського голову, медиків та поліцію. Ті годину вмовляли чоловіка впустити їх до хати, але він не погоджувався. Потім поліцейські забралися до оселі через вікно та відкрили двері медикам. Лікарі в свою чергу забрали літню жінку до лікарні. Зазначають, що жінка хвора та недоглянута. Припускають, що її не годували.

— Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за статтею 136 КК України (ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані). Чоловіку загрожує арешт до 6 місяців. Такі дії з боку поліції викликали обурення у сина пенсіонерки, і він звернувся з заявою у прокуратуру, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Також у поліції додають, що чоловіка ніхто не бив.

Відео дня

Версія 54-річного Петра, сина госпіталізованої пенсіонерки

Чоловік каже, що до нього прийшла поліція та почала бити. Нічого ніхто не пояснював. Скаржиться, що йому правоохоронці поламали ребра та підбили око. Запевняє, що за матір'ю доглядав. Ніби, вона від природи така худа.

Додає, що справа тут у земельних паях. Мати йому заповіла три земельні ділянки. Однією із них 13 років користується сільська рада. Чоловік впевнений, що таким чином його цькує сільський голова. Знайома чоловіка теж розповіла, що один із паїв у сім'ї просила секретар сільської ради. Чия правда стане відомо після проведення розслідування.

Деталі цієї історії у наступному відео:


Марія Лєхова

Після перегляду цього відео, стає зрозумілим, чи морили голодом цю жінку

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віра

    Який жах!!!
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:06 Минає рік, як ми втратили Захисника з Козятина Юрія Родюка 17:23 На Козятинщині вакцинуватимуть диких м’ясоїдних тварин від сказу 16:08 Козятинчанин у Вінниці наїхав на «зебрі» на школяра. Хлопчика доправили у травматологію 15:20 Семикласники ініціювали створення скейт-парку у Козятині Від читача 10:11 Загиблому в Маріуполі Артему був 21 рік - петиція про присвоєння звання Героя України 14:00 Живий коридор для Героя. На щиті повертається до рідної домівки Іван Білоус 13:04 У Козятині відбувся шаховий турнір. Перше місце — за першим ліцеєм photo_camera 11:39 Пам’ятнику-паровозу у Козятині «підбили око» 11:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:00 На наступному тижні знову будуть зміни в розкладі руху електропоїзда Козятин-Фастів 09:17 У Козятині полеглому Захиснику Іллі Завальному відкриють меморіальну дошку 08:04 Важко даються ігри на виїзді 08:00 На календарі 22 жовтня. Відключення світла не прогнозують (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up