Чи забезпечать безпеку на дорогах наші ЖКГівці, якщо падатимуть великі сніги?

Чи забезпечать безпеку на дорогах наші ЖКГівці, якщо падатимуть великі сніги?

В суботу, 16 січня, незначні опади у вигляді снігу стали запорошувати козятинські дороги. Поки комунальні служби виїхали на дороги, сніг автівки встигли вкатати. Центральні дороги до обіду були вже безпечними для транспорту. А от на околицях міста ожеледиця була повноправною господаркою.

На провулку Шевченка на повороті з переїзду легковушки раз-по-раз розвертало поперек дороги.

Відео дня

Коли через переїзд проходить потяг, з обох сторін збирається іноді більше 30 автівок. Тож нам було з ким поспілкуватися, щодо стану козятинських доріг.

За словами водія Антона, який їхав з Вернигородку, дорога була не посипана. Але  їхати по ній можна.

– По вулиці Рєпіна, якби було менше ямів, то взагалі була б красота, – сказав він. 

– В Козятині проблемна вулиця тільки Лермонтова. Всі іншіі — проїзні, – поділився враженнями інший водій, який назватися не захотів.

Водії, що їхали із сторони «посьолка», нарікали, що від Білоцерківської траси і до переїзду жодна дорога не посипана. Наступним нашим співрозмовником виявився водій екіпажу поліції. Стражі порядку сказали вважають, дороги великих складнощів для руху транспорту не мали, але про прохання інших водіїв повідомлять комунальників.

Під вечір в сторону проблемних доріг взяла курс одиниця посипальної техніки та за збігом обставин зламалася прямо перед переїздом. Що сталося зі стареньким тракторцем, який посипає дороги соляно-піщаною сумішшю, дізнатися не вдалося. Водій виставив знаки СОС своєму чотириколісному і пішов шукати допомоги.

Поки проїхала електричка, зібралося з обох сторін близько 30 автівок. Знадобилося більше двох хвилин, щоб автівки роз’їхалися.

Поки міст через колії, що на Білоцерківській трасі, ремонтують, вулиці Матросова, Івана Франка, Джерельна, Червоної калини, Князів Острозьких набули статусу доріг з інтенсивним рухом.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Виталий Васечко

    Что это за слово "Запорушувати" что оно означает и где вы такие слова берете?
  • Місцевий

    Ганьба, при попередньому керівнику і дороги посипали і тротуари чистили, а зараз і двірників не видно, а ні техніки, виїхав трактор ще радянських часів і той зламався, де наші податки, чому нову посипочну машину не купують, а тільки зарплати собі робите і премії, створюєте комунальні по декілька штук і директорів  ставите не ефективних, де вони працювали і які мають фахові здібності?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up