Бродячі артисти-тварини стали нашими гостями

Бродячі артисти-тварини стали нашими гостями

На центральну площу нашого міста приїхав Київський цирк “Шапіто” з 1 та 2 квітня

Саме тільки на ці дні, згідно з об’явою в газеті, продавались квитки на шоу. Та цирк стояв на площі до середи, 5 квітня. Сам купол ніякої шкоди мешканцям міста Козятина не чинить. До учасників циркового програми ніяких питань не виникає. А от артисти, які стоять за куполом цирку, а саме тварини, викликають справедливе обурення мешканців міста.

По-перше, ці тварини, судячи з їхніх вм’ятих боків, стоять голодні. Це маленький коник поні, три рогатих цапи і декілька кізочок. Можливо, для виступаючих тварин також потрібна якась дієта? Та від аромату, який від них відходить, не скажеш, що ці тварини артисти.

Скориставшись гостинністю працівників міської адміністрації та міського будинку культури, циркачі випустили своє стадо прямо на площі. За декілька днів місце, де вони паслися, перетворилося на пустир. А коник поні ще й веселив дітей підлітків 10-12 років. Він, вигризаючи зелену травичку до коріння, час від часу нагадував, що він все-таки коник і не все в нього менших розмірів від звичайного коня.

Відео дня

Цирк поїде, а городяни деякий час будуть бачити на площі серед зеленої травички чорну затоптану пляму. Це не вандалізм, не диверсія. Це сліди від недавніх гостей.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up