«Бачити щасливі дитячі обличчя - це велика радість»

«Бачити щасливі дитячі обличчя - це велика радість»
  • Козятинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді отримав іграшки для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях, дитячих будинків сімейного типу та під опікою. Також для дітей, батьки яких загинули під час участі в антитерористичній операції  та/або операції об’єднаних сил, дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території району. 

Добру спрву зробили відповідно до розпорядження Вінницької обласної державної адміністрації «Про передачу товарів, поміщених у режим відмови на користь держави, що зберігаються у Вінницькому обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді»   

Директор Козятинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ігор Гасюк протягом двох тижнів відвідував та вручав подарунки: для 3 дітей з прийомних сімей, 3 дітей з дитячого будинку сімейного типу, 25 дітям із опікунських сімей, 6 дітям-переселенцям та 1 дитині, батько якої загинув під час участі в антитерористичній операції. 

Відео дня

— Бачити щасливі дитячі обличчя - це велика радість! Адже діти потребують уваги в спілкуванні, в щирих усмішках, в теплій дружній атмосфері і позитивних емоціях, —  зауважив Ігор Гасюк.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up