6 жовтня - Всесвітній день охорони довкілля

6 жовтня - Всесвітній день охорони довкілля
  • Свято запровадили відповідно до Конвенції про охорону дикої природи і місць існування.
  • Вперше його відзначали в 1979 році.
     

Щорічно 6 жовтня відзначають Всесвітній день охорони довкілля. Поява цього свята пов'язана з прийняттям Конвенції про охорону дикої природи і місць існування. Вперше це свято відзначали в 1979 році.

Це свято нагадує людям про те, що всі ми є тільки частиною природи і всім, що маємо, ми зобов'язані саме їй, а безконтрольне втручання людини у флору і фауну може призвести до незворотнього. Зауважимо, що для захисту природних багатств сьогодні створено різні природоохоронні громадські організації. 

Однією з найбільш відомих організацій є "Грінпіс". Вона була створена в 1971 році.

Відео дня

Іванка Чабанюк
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up