11-класниця скусана бродячими псами

11-класниця скусана бродячими псами

Центр міста атакують скажені собаки

На початку тижня біля поліції на Героїв Майдану близько 16-ї години зграя великих бродячих псів напала на школярку. Дівчина навчається в 11 класі. Як розповіла газеті її мати, зараз дочка отримує по 5 уколів щоденно.

— Дякувати Богу, є вакцина в лікарні, — каже. — Собаки, зважаючи на агресивність, скоріше всього скажені.

За словами потерпілої, вона дуже налякана, як тепер ходити по вулицях міста. Тим більше, що свідком нападу був перехожий, який байдуже спостерігав за тим, що відбувалось. Собаки ледь не збили дівчину з ніг, вона насилу втекла. І щаслива, що в той день вдягнула джинси, а не колготки і спідницю. Родина має намір звернутися в поліцію і суд.

Відео дня

Місто атакують бездомні собаки, кількість покусаних людей зростає (і це підтверджує статистика). А мерія дозволяє собі марнотратство. Наприклад, на програму “Новий рік в Козятині” хочуть витратити 200 тисяч гривень. У програмі написано, що це для “формування громадської думки, об’єднання громади, створення позитивних настроїв”. А ще завкультури планує за 30 тисяч купити штучну ялинку на ПРБ, не вивчивши думки людей, які там живуть, і яких також там кусають бродячі собаки?

Міській владі необхідно забрати безхатніх тварин з вулиць і тоді вже говорити про різні святкування. Невже серце не болить за невинні жертви? Невже не зрозуміло народному обранцю, який “керує” містом, що нагальним на сьогодні є створення притулку для собак? Якщо не розуміє, то що роблять радники?  

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Bogdan Hutornoy

    все мы гуманные пока беда не коснется конкретно тебя..
  • Андрей Тимощук

    Сочувствую потерпевшей девочке и не перестаю удивляться жестокости людей!

    Чуть что сразу стрелять, травить, усыплять! Да, я понимаю что бродячие собаки несут в себе опасность для социума но это не их проблема! Они в этом не виноваты! В этом виновата наша власть! Почему нет собачего приюта?

    Никто не просит ,,высокотехнологичного- европейского,, сервиса и помещения, но какую-то территорию можно для этого выделить, персонал (небольшой) можно набрать. Мне кажется желающие помочь найдутся. Люди сами будут приносить животных, нужно лишь что-то делать!



    Как говорится: Голова отвечает за зубы

    Anonymous reply Андрей Тимощук

    Повністю підтримую.
  • Светлана Камеристая

    Проблема з собаками в місті існує і навіть гостро!Зграї  псів заполонили центр міста."Хатіко"  поводила захід по стерилізаціі тварин,але від того їх не поменшало  і вони не стали спокійними.Багато вже бігають молоденьких,без кліпс,слід чекати нове поповнення.Люди самі викидають з дворів непотрібних цуценят.За минуле літо під нашим будинком було знайдено 3 маленькі собачі дівчинки,одна з них залишилась,скаче на всіх прохожих,а весною народить купу малих.Ні мер міста,ні поліціянти не будуть їх відстрілювати чи усипляти,це заборонено законом України" Про захист тварин від жорстокого поводження" .Притулок був би вихід з положення,але це є об"єкт прибутковий і потребує грошей,турботи і любові до тварин ,чого бракує всім навколо.
  • Владимир Харченко

    Усыпить! Особенно ту стаю возле гроша
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up