Антициклон Andre гостюватиме в Україні ще довго: про погоду на найближчі дні

Антициклон Andre гостюватиме в Україні ще довго: про погоду на найближчі дні
  • Антициклон Andre гостюватиме в Україні ще довго, періодично поблажливо дозволяючи якомусь грайливому атмосферному фронту кидатися хмарами сірими чи невеликими дощами.
  • Яку погоду прогнозують синоптики на найближчі дні в Україні загалом та у Козятині зокрема

Як пише синоптик Наталка Діденко у четвер, 3-го листопада у більшості областей України переважатиме антициклональний характер погоди — без опадів.

— Проте через атмосферний фронт оклюзії (це коли об'єдналися теплий та холодний фронти) незначні дощі можливі на Житомирщині, Київщині, у Чернігівській, Сумській, Полтавській та Харківській областях. Але надалі, скільки бачить синоптичне око, ніяких серйозних дощів не видно в Україні, — йдеться у дописі

Температура повітря також не проявлятиме себе якось активно, нервовими коливаннями, стрибками вгору чи вниз —  так, звичайно, холодно вже вночі, прохолодно вдень.

Відео дня

Мінімально від 1 морозу до 5 тепла, максимально +6+12 градусів.

Значно теплішою очікується погода у південній частині та на заході України: вночі +6+12 градусів, вдень +10+17 градусів.

Теплим острівцем найдовше протримаєтеся Закарпаття 

У Києві у четвер очікується протягом дня близько +9,+10 градусів. Є ймовірність незначного дощу, проте нічого суттєвого. Дещо дискомфортним буде рвучкий вітер західного напрямку - не забувайте шалики, а куртки чи пальто краще з каптуром.

Надалі - знову без опадів та поступове зниження температури повітря.

І про погоду у Козятині

За даними сайту sinoptik.ua найближчі дні у Козятині будуть похмурими і помірно теплими, як для листопада. Сьогодні, 3 листопада обіцяють невеликий дощ

Читайте також:

Теплопостачання, енергозбереження та комуналка: мер Козятина звернулася з нагальними питаннями

Кубок осені завоювали футболісти Самгородоцького інтернату

Коментарі

keyboard_arrow_up