Співали під гітару і пригощалися кашею: випускний опорного ліцею

Співали під гітару і пригощалися кашею: випускний опорного ліцею
  • Одинадцятикласники опорного ліцею відсвяткували випускний.

  • Хлопці з дівчатами не лише танцювали шкільний вальс, а й вітали з днем народження друзів.

  • Як пройшло свято і який подарунок підготували для випускників учителі — читайте у нашій публікації

Вівторок, 2 липня, став для одинадцятикласників опорного ліцею особливим святом — цього дня у них випускний. Юнаки й дівчата разом із рідними зібралися у Міському будинку культури. Учнів 11-А та 11-Б урочисто запросили на сцену. Про кожного зачитали короткий вірш. Під гучні оплески випускники пройшли до глядацької зали та зайняли свої місця.

Бійців, які віддали свої життя за Україну, пом’янули хвилиною мовчання. По тому увімкнули Гімн. Із вітальним словом виступила директорка опорного ліцею Олена Білянець.

Відео дня

— Поки піднімалася на цю сцену, спіймала себе на думці, що це вже третій випуск, для якого звук сирени так само звичний як і звук шкільного дзвінка, — каже Білянець. — Це дуже боляче і дуже несправедливо. Але, мої дорогі випускники, як ви вже знаєте зі шкільних уроків історії, війни закінчуються. Якщо вже в наш лексикон увійшло таке поняття як тривожна валізка, я хочу, щоб ви щось переінакшили, тому що саме ви є тим поколінням, чиє завзяття, знання, енергія будуть присвячені загоєнню українських ран. Сьогодні хочу запропонувати вам зібрати в дорогу, а ви на початку прекрасного шляху, не тривожну валізку, а валізку спокою і стабільності.

До валізи спокою та стабільності Олена Білянець побажала кожному покласти квиток на потяг життя, чудову професію, достатньо грошей, страхові поліси у вигляді любові та опіки батьків та рідних, машину часу, щоб можна було подумки повернутися в приємні спогади і мріяти про майбутнє, альбом сімейних фотографій і побажала з першого разу не помилитися у виборі своєї пари.

Учням ліцею, які перемагали в предметних олімпіадах, писали роботи для Малої академії наук і одержали досягнення у спорті вручили подарунки від міського голови. Після чого до мікрофона запросили класних керівників 11-А та 11-Б.

— Сьогоднішній вечір особливий для кожного з нас, — каже Олександр Ярош. — Ми зібралися тут, щоб відзначити особливий етап у житті наших випускників — завершення їхнього шкільного життя. Це момент, коли ви, дорогі випускники, стоїте на порозі захоплюючого і водночас невідомого майбутнього. Ви пройшли довгий шлях, повний зусиль, праці, радощів і випробувань. Ви вчилися не тільки на уроках, а й у житті бути справжніми людьми, підтримувати одне одного, долати труднощі і досягати своїх цілей. Кожен із вас особливий і кожен несе свій неповторний внесок у наше суспільство.

— Нехай здоров’я і щастя вам додаються, хвороби віднімаються, смуток ділиться, добробут множиться, — каже Ольга Захарчук. — Віра росте в арифметичній прогресії. Нуль ворогів і мільйон приятелів. Нехай площа позитиву навколо вас завжди буде великою-великою. Рівняння життєвого вибору нехай будуть розв’язані. Будьте завжди в колі друзів і близьких. В добру путь, наші випускники, під мирним небом нашої України.

Класні керівники разом із викладачами опорного ліцею приготували для випускників не лише теплі слова та побажання. Педагоги вийшли на сцену з мікрофонами у руках і заспівали пісню.

Настала чи не найбільш хвилююча мить для усіх випускників — шкільний вальс. Першими танцював 11-А. Хлопці з дівчатами кружляли у вальсі під «Call Out My Name» The Weeknd. Учні 11-Б вальсували під композицію Friends «Chase Atlantic».

Свій подарунок для випускників приготували і десятикласники опорного ліцею. Вони зварили запашну гречану кашу. Частувалися випускники прямісінько у глядацькій залі — до хлопців та дівчат підходили із глечиком каші, аби кожен скуштував страву.

По тому на сцену запросили батьків випускників.

— Зараз перед вами відкрито багато дверей, — каже Тетяна Обжирко, мама Вікторії Обжирко. — Бажаю, щоб ви не помилилися, щоб ви вибрали той шлях, який принесе вам задоволення. Не бійтеся. Все буде у вас у житті: і добре, і погане, але кращого буде набагато більше. Не зневіряйтеся в собі, адже на вашу долю випав ковід, дистанційне навчання, війна. Ви єдині здавали Національний мультипредметний тест чотири предмети в один день. Ви герої уже. Ви наша гордість і надія.

Після цих слів випускники почали голосно аплодувати. Батьки на свято теж прийшли не з пустими руками — директорові опорного ліцею та випускникам вони подарували короваї. Хлопці з дівчатами скуштували коровай, передаючи його одне одному.

Випускників знову покликали на сцену для вручення свідоцтв про здобуття загальної середньої освіти.

По тому вони заспівали «Шкільні роки нам не забуть». Але це був не єдиний музичний подарунок від хлопців та дівчат. Іванка Астахова зіграла на гітарі «Випускний» Скрябіна, а усі разом співали.

Вітали не лише із завершенням шкільного навчання. Того дня свій день народження святкували Назар та Ваня. Випускники привітали хлопців зі сцени і подарували їм солодкі подарунки.

 

Читайте також:

Неймовірні красуні-дівчата, стрункі красені-хлопці вилетіли з гнізда ліцею № 1

Випускний-2024: фоторепортаж з Козятинського ліцею №2

У Козятинському училищі 150 випускникам вручили дипломи

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up