Оновили частково перший садочок. Що там зробили та що ще планують

Оновили частково перший садочок. Що там зробили та що ще планують
  • Сьогодні міська голова Тетяна Єрмолаєва навідалася у перший садочок Козятина.
  • Очільниця опублікувала кілька фото та прозвітувала про зроблену у закладі роботу.

Дитячий садочок №1 оновили. Там замінили системи каналізації та майже усю систему водопостачання.

— Крім того, обладнання на котельні було оновлено, і якщо є електроенергія, тепло залишається доступним. Проте, продовжуються ремонтні роботи, щоб забезпечити безперебійну роботу усіх систем, — каже Єрмолаєва.

Відео дня

Голова відзначає, що у майбутньому плануються ремонтні роботи в харчоблоку. Однак, ще залишається одна з найбільших проблем — протікання даху та потреба у енергомодернізації приміщення.

— Щорічне «латання» даху не дає результатів, лише збільшує витрати. Ми запропонували депутатам виділити кошти на проектну документацію, але наразі ця ініціатива не отримала достатньої підтримки. Сьогодні в країні прийняті європейські стандарти енергомодернізації приміщень. Зараз період підготовки документів з подальшим прийняттям участі в державних і міжнародних програмах і грантах, — каже Єрмолаєва. — Але тут ми відстаємо, за останні десяток років не термомодернізоване жодне приміщення. Наші кошти йдуть в «трубу» котелень. Продовжуємо працювати, щоб забезпечити нашим дітям найкращі умови для навчання та розвитку. Ми зосереджені на забезпеченні безперебійної роботи всіх систем та розв'язанні проблем, які ще залишилися.

 

Читайте також:

Благовіщення, Вербна неділя та Великдень: церковний календар на квітень 2023 року

Магнітні бурі у квітні 2023: коли та як вберегти здоров'я

На нас ще чекає мокрий сніг: прогноз погоди на квітень 2023 року

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up