Вінницький митець Олександр Никитюк увіковічнив місток через Водокачку

Вінницький митець Олександр Никитюк увіковічнив місток через Водокачку

Козятинчанам нагадують, що у музеї історії міста Козятин експонується виставка живописних картин художників із 5 міст України, які брали участь в серпні у першому в Козятині пленері «ART-Водокачка».

Експозиція із 17 робіт на полотні приурочена до Дня художника. Картини подаровані Козятинській територіальній громаді для облаштування в майбутньому міської галереї.

Не всі бажаючі художники мали можливість взяти участь саме 7 серпня упленері, зокрема, і наш земляк, художник Олександр Никитюк з Вінниці.

Відео дня

Але минулими вихідними митець знайшов вільний час, щоб відвідати місто свого народження та юності і передав створене полотно розміром 70 Х 80 виконане у цікавій техніці штучного зістарення на запропоновану організаторами пленеру тематику, написане акриловими фарбами, покрите лаком. Олександр увіковічив старий надзвичайно мальовничий, улюблений всіма місток своєї юності на Водокачці під однойменною вище назвою. Щиро дякуємо за дар місту всім митцям і за долучення до проєкту Олександру  Никитюку.

— Запрошуємо відвідати наш музей і поринути у мистецьке життя міста, познайомитися ближче з живописною творчістю 15-х майстрів пензля, у тому числі і з картиною вінничанина Олександра. Музей історії міста Козятин працює щоденно з 9.00 до 18.00, в тому числі і в суботу 23.10. Обідня перерва: 13.00-14.00, — пише на своїй сторінці диреторка музею історії міста Козятин Лілія Макаревич

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Olena Panteleeva

    А старий варіант містка?

keyboard_arrow_up