Учні училища вітали зі святом отримувачів послуг терцентру Козятина

Учні училища вітали зі святом отримувачів послуг терцентру Козятина
  • Душевно відзначили Міжнародний день людей поважного віку у територіальному центрі.
  • На гостини завітав зразковий танцювальний колектив «Колорит» і вокалісти з училища.
  • Всі разом співали «Червону руту» і приймали вітання

У понеділок, 30 вересня в актовій залі територіального центру відбувся захід, приурочений до Міжнародного дня людей поважного віку. На концерт запросили чоловіків та жінок, які перебувають у терцентрі на стаціонарі, а також тих, хто відвідує заклад.

— У цей осінній день ми зібралися на свято долі, свято життя, щоб віддати свою шану і повагу людям, за спиною яких великий життєвий шлях, адже першого жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей поважного віку, — каже Лариса Казмірчук, ведуча свята, культмасовий працівник терцентру. — Сьогодні ми віддаємо шану поколінню, без якого неможливе було б наше існування. Це сторінки книги життєвого досвіду і мудрості, на яких тримається кожна родина.

Відео дня

До вітального слова запросили директорку територіального центру Ольгу Дацюк.

— Напередодні свята я хочу побажати вам всім міцного здоров’я, — сказала Дацюк. — Ви чуйні, милі люди, всі без виключення. Залишайтеся бадьорими, міцними, не падайте духом. Знаю, ви важко переживаєте те, що відбувається навколо. Тримаймося, віримо в перемогу, віримо в Україну, віримо в наших бійців, які на фронті і допомагаймо їм. Тому що ми знаємо, що серед вас є багато людей, які допомагають нашим військовим. Ще раз вас зі святом, ми вас любимо, ми вас поважаємо. Живіть нам довго і будьте в подальшому такими корисними, як ви є для суспільства, для громади.

До актової зали запросили учнів Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту, які займаються художньою самодіяльністю. Юнаки з дівчатами завітали до терцентру, щоб привітати чоловіків і жінок зі святом.

— Сьогодні молоде покоління як ніколи повинно пам’ятати про милосердя, — каже Наталія Радько, концертместер училища, керівник зразкового танцювального колективу «Колорит». — Милосердя повинно жевріти в кожному серці і сьогодні з таким милосердям і гарним настроєм ми завітали до вас, щоб трішки додати вам сонця у цей похмурий день.

Учні училища підготували коротку концерту програму. Її відкрив першокурсник Карім Шахін. Він майбутній кухар — юнак навчається за спеціальністю «кухар-кондитер-офіціант». Карім виконав найвідоміший хіт української естради — пісню «Червона рута». Послухати юнака зійшлися чи не всі працівники терцентру. А Лідія Борсук підспівувала усю пісню.

Першокурсник Максим Жабровець виконав «Старі фотографії» Скрябіна. Староста училища, другокурсниця Тетяна Коваленко заспівала «Я піду в далекі гори». Виступив і зразковий танцювальний колектив «Колорит» у складі Вікторії Онищук, Юлії Маковської, Сніжани Коломієць, Катерини Баюк та Мар'яни Коронцінської (керівник Наталія Радько). Дівчата затанцювали ча-ча-ча під американську та італійську композиції.

— Це такий заряд позитиву, — поділився враженнями Володя Нікітюк.

— Щиро дякую вам за ваше тепло, за оплески, — сказала після виступів Наталія Радько. — Думаю, наші учні це запам’ятають надовго, адже це для них новий досвід і вони понесуть із собою цю часточку добра у світ.

Наталія Радько побажала усім отримувачам послуг терцентру міцного здоров’я і гарного настрою кожного дня, а працівникам — терпіння.

На цьому концертна програма не завершилася, адже на глядачів чекав ще один пісенний подарунок: виступили Лідія Борсук та Лариса Казмірчук. Для Лариси це була імпровізація — Лідія мала виступати зі своїм вокальним тріо, однак через форс-мажор її колеги не змогли долучитися до концерту. Тож Лариса Казмірчук скалала подрузі компанію. Разом вони заспівали патріотичну пісню «Сини України», а також «А журавлі летять». Підтримали всі — в унісон співав увесь зал.

— Бачимо, що не пройшли даремно ваші посиденьки в альтанці, — каже Ольга Дацюк. — Той хто в альтанці при купці сидів, той дуже добре вивчив слова пісень.

І учасникам концерту, і отримувачам послуг терцентру подарували подарунки. Також матеріальну допомогу від Козятинської районної організації «Захист дітей війни» вручили Людмилі Сергієнко, Світлані Сибірянській, Марії Килимчук, Михайлу Плеханову, Владиславі Мельник, Павліні Петрук та Галині Репецькій.

 

Читайте також:

Благодійний концерт «Пісня єднає» у Козятинському МБК об’єднав три покоління

У Блажіївці на благодійному концерті та ярмарці зібрали на ЗСУ понад 10 тисяч гривень

«Стоп! Знято!» Самгородчани зафільмували традиції жниварського обряду

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Маргарита Миськова

    ❤️❤️❤️

keyboard_arrow_up