«Ця пісня — біль кожного за Україну». Козятинчанин Сергій Гайдучок випустив пісню «Журба»

«Ця пісня — біль кожного за Україну». Козятинчанин Сергій Гайдучок випустив пісню «Журба»
  • Вокаліст козятинського гурту «Draft» Сергій Гайдучок записав сольну пісню.

  • Прем’єра відбулася у середу,  листопада на Youtube.

  • Мета козятинчанина — не лише подарувати слухачам музику, а й зібрати кошти на авто і тепло для 80 Десантно-штурмової бригади

Сергій Гайдучок — лідер гурту «Draft», відомого далеко за межами Козятина. Їх пісні крутять на радіо, вони часто виступають у різних куточках України і не просто грають музику, а наближають перемогу. Учасники гурту — волонтери благодійного фонду «Бойовий волонтер України». Вони дають благодійні концерти і збирають кошти на потреби наших військових.

Минулого року Сергій започаткував сольний проект — почав записувати пісні під акустичну гітару. Торік він презентував три треки, а днями випустив ще один. Він має назву «Журба». 

Відео дня
v class="video-block">

— Цю пісню я написав на одному диханні, — розповідає Сергій Гайдучок. — Журба і сум зараз навколо нас, у кожній сім’ї. Ця пісня — біль кожного за Україну. Я вдячний кожному, хто допоміг мені у її створенні. Дякую своєму дорогоцінному барабанщику гурту «Draft» Іллі Мхеідзе за крутий монтаж та обкладинку. Дякую моїй кумі Валерії Біланенко, яка зняла відео на Айфон. Дякую Ярославу Вільчику, барабанщику гурту «Мотор'ролла», який зробив запис, зведення та мастеринг на студії «FDR MEDIA».

До речі, відеоряд до пісні зняли в одному з сіл під Козятином. Можливо, ви впізнаєте краєвиди. Прослухавши пісню, ви також можете долучитися до гарної справи. Фонд «Бойовий волонтер України», волонтером якого є Сергій, наразі збирає кошти на автомобіль та тепло для 80 Десантно-штурмової бригади.
— Сподіваюся, що після прослуховування кожен зайде в опис пісні на YouTube і допоможе нам закрити цей збір, — каже Сергій.

Мета волонтерів зібрати 350 тисяч гривень. Долучайтеся і донатьте просто зараз. Номер картки Монобанку 5375 4112 0913 6253. Також задонатити можна за цим посиланням.

Наостанок додамо, що зовсім скоро гурт «Draft» обіцяє порадувати слухачів новою піснею.

 

Читайте також:

«Лютий Козятин» прогримів на всю Україну

Сергій Гайдучок випустив другу сольну пісню

На хвилі «RadioRoks» вкотре зазвучав Козятин

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ирина Шахин

    Дуже гарна пісня
  • Stella Spichak

    Кордишанська церква?

keyboard_arrow_up