Щоб зібрати на «пташку» своєму випускнику, влаштували ярмарку

Щоб зібрати на «пташку» своєму випускнику, влаштували ярмарку
  • В училищі провели благодійний ярмарок, аби зібрати кошти для Віталія Коваленка, який боронить нашу країну від ворога.
  • Долучився увесь учнівський та педагогічний колектив.
  • На ярмарку не лише купували смаколики та сувеніри, а й влаштували віртуальну подорож у VR-окулярах і каталися на байках

Вівторок, 21 травня. На годиннику майже 10 ранку. Подвір’я Козятинського вищого міжрегіонального училища професійного транспорту перетворилося на ярмаркову площу. Сьогодні тут влаштували захід, аби зібрати кошти на тепловізор для Віталія Коваленка. Колись він тут навчався, а зараз захищає українську землю.

— Напередодні Дня Героя у нашому навчальному закладі проводиться благодійний ярмарок, — каже Наталія Радько, організаторка. — Мета заходу — допомога ЗСУ. Саме так ми можемо висловити свою вдячність нашим незламним захисникам. Саме так ми разом, адже нам не байдуже наше майбутнє, якою мовою розмовлятимуть наступні покоління, які традиції плекатимуть.

Зазвучав Гімн. По тому хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які загинули за Україну. Зразковий танцювальний колектив «Колорит» виконав танець під пісню «Українське сонце зійшло».

Відео дня

Довкола імпровізованої сцени облаштували локації ярмарки. Донери, хотдоги, кекси, тістечка та тортики підходили купувати гості заходу. Поруч не менш цікава локація, на якій влаштовували віртуальну подорож. Для цього на столику перед хлопцями окуляри віртуальної реальності. Охочі підходили до столика, одягали окуляри та розважалися.

Поруч дівчата проводили майстер-клас із плетіння коси. А ще робили татуювання хною. За сусідніми столиками просто неба робили сувеніри зі стрічок. Дівчата створили жовто-блакитні та червоно-чорні троянди, які можна було придбати за символічну суму.

Концертна програма бере невеличку паузу, але ярмарок триває далі. У цей час гості заходу мали змогу не тільки поласувати смаколиками чи придбати сувеніри, а й долучитися до гарної справи — плетіння маскувальної сітки. Основу для сітки поставили на подвір’ї училища. Дівчата з хлопцями одна за одною вплітали у сітку смужки тканини. Навчальний заклад від початку повномасштабного вторгнення активно долучається до допомоги Збройним силам України — здобувачі освіти спільно з викладачами за цей час сплели і відправили за допомогою волонтерів на передову не одну маскувальну сітку.

О 13 годині концертна програма продовжилася. Виступив зразковий танцювальний колектив «Колорит» (молодша та старша групи, здобувачі освіти, а також група Lady). Переможниця обласних та всеукраїнських конкурсів Тетяна Коваленко співала пісні. Підтримав благодійний захід також переможець всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсів Карім Шахін. Він заспівав «Вперед, українці» та «Червону руту». Завершився концерт танцювальним номером під пісню «Ой, у лузі червона калина», який виконали усі учасники танцювального колективу «Колорит».

Підготували для гостей заходу ще один сюрприз — на стадіон училища приїхала козятинська мотоспільнота, яка також долучилася до проведення благодійного ярмарку. За донат байкери катали усіх, хто бажав осідлати залізного коня. Охочих виявилося чимало, тож байкери затрималися навіть після концерту.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрий

    Що це смаколики? Ласощi?  Польскою?

keyboard_arrow_up