«Ромео і Джульєтта», «Яка ти козачка? Який ти козак ?»: як у козятинських ліцеях відзначили День Валентина

«Ромео і Джульєтта», «Яка ти козачка? Який ти козак ?»: як у козятинських ліцеях відзначили День Валентина
  • У Козятинський навчальних закладах відзначали День Святого Валентина
  • Зробили підбірку святкувань з соціальних мереж

Так, на сторінці  Козятинський ліцей №3 Anna Olkhomiak  написала

— День святого Валентина – це нагода зізнатися рідним у коханні, подарувати позитивні емоції та зробити важкі будні трішки яскравішими. Учні нашого ліцею порадували школярів, учителів та батьків театралізованою виставою «Ромео і Джульєтта» . Юні актори зауважили, що потрібно цінувати дрібниці життя та любити, адже любов — це сила, це оберіг, це натхнення для наших захисників, рідних та друзів.

Відео дня

Про святкування написала і Оля Відеозйомка Ромашкан у групі Опорний комунальний заклад «Гімназія № 9 Козятинської міської ради» 

— День святого Валентина - це ще одна нагода зізнатися рідним у коханні, подарувати позитивні емоції та зробити важкі будні трішки веселішими. Цього року українці відзначають День закоханих в умовах війни. Проте, забути про свято через війну —не найкраща ідея. Навпаки, згадаймо, що любов то сила, то оберіг, то натхнення для наших захисників, рідних, друзів..

« Яка ти козачка? Який ти козак ?» Саме таку назву мала інтелектуальна, і водночас розважальна гра, у якій наші учні мали можливість сьогодні продемонструвати свої знання та вміння з різних категорій знань, та дізнатися, хто кращий знавець української мови та української пісні, хто справжній гурман та кіноман, та хто любить українське.....

— Саме сьогодні діти зізнавалися у коханні не один одному, а нашій рідній, сильній, незламній та непереможній Україні.

Раїса Мушинська у групу Життя Пиковець теж повідомила — цьогоріч День Святого Валентина у нашій гімназії проходить під гаслом «З любов’ю до України» і покликане висловити свою любов, повагу і шану рідній Україні та тим, хто виборює свободу для нашої держави, право українцям жити у вільній європейській країні

Виставила фотосвітлини святкування і Валя Сушко у групу КЗ « Сестринівська гімназія ім.М.Грушевського Козятинської міської ради'»

— Цьогоріч День Святого Валентина є особливим, адже нас усіх об'єднує одна любов - любов до Батьківщини. Бажаємо нашим захисникам і захисницям повернутися живими і здоровими до своїх коханих. В день Святого Валентина всі наші сердечка для нашої Батьківщини. Кохання переможе!

Читайте також:

Ліцеї №1 імені Тараса Шевченка запрошує майбутніх першокласників

Семирічна Софія відрізала коси, щоб допомогти ЗСУ

У Козятині пройшов семінар педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up