Приз — дві тисячі гривень. Як стати учасником фотоконкурсу «Мій найкращий школярик»

Приз — дві тисячі гривень. Як стати учасником фотоконкурсу «Мій найкращий школярик»
  • Любите брати участь у цікавих конкурсах, хочете привернути до себе увагу та виграти класний приз?
  • Тоді ця публікаціях для вас.

 Газета «RIA-Козятин» та наш сайт koziatyn.info, разом зі СТО «AVTORITET» оголосили фотоконкурс «Мій найкращий школярик». Це гарна можливість поділитися найкращими знімками своєї дитини у школі. Обмежень у фантазії немає. Це можуть бути найрізноманітніші шкільні локації, будь-то перше вересня, гурток, розмова за партою чи прогулянка з другом на шкільному подвір’ї. Фотографії стануть чудовим доказом того, як ваша дитина росте і розвивається. До того ж конкурс — гарна нагода зафіксувати та згадати найкращі моменти шкільного життя, показати, наскільки наші діти талановиті та працьовиті.

Фотоконкурс стартував на початку жовтня (9 числа) і вже набрав понад 13  тисяч переглядів. Козятинчани активно переглядають та додають світлини своїх школяриків. А ще голосують за своїх фаворитів. Понад 30 учасників уже мають шанс вибитися в лідери. Адже, як і в кожному конкурсі, в «Моєму найкращому школярику» відбудеться нагородження. Той герой світлини, яка набере максимальну кількість голосів, і стане переможцем, отримає подарунок — сертифікат у дитячий магазин на 2000 гривень. Та це ще не всі приємні сюрпризи. Окрім грошового виграшу обіцяють ще й смачні солодкі подарунки.

Зацікавило? Розповідаємо, як взяти участь. Конкурс проводиться у нас на сайті за посиланням: https://koziatyn.info/competitions/fotokonkurs-miy-naykraschiy-shkolyarik-348

Відео дня

Для того, щоб завантажити фотографію, треба натиснути синю кнопку «Взяти участь». Далі відкриється форма, за допомогою якої можна завантажити фотографію та свої дані. Майте на увазі, що надіславши фотографію і контактні дані, ви автоматично даєте свою батьківську згоду на оприлюднення фотографії дитини на сайті та в соціальних мережах.

Варто звернути увагу: ваше фото потрапляє на фотоконкурс не відразу, а після модерації (перевірки відповідності змісту фото до конкурсу) адміністратором сайту. Завантажити фото можна до 27 жовтня 2023 року.
Голосування розпочалося уже з цього понеділка, 16 жовтня, і триватиме до 24.00 29 жовтня. 

Щоб проголосувати за фотографію, яка сподобалося найбільше, необхідно обрати свого фаворита та натиснути на кнопку «Проголосувати». Автори фото, які наберуть найбільшу кількість голосів, отримають подарунок від партнера фотоконкурсу «AVTORITET». Брати участь у конкурсі можуть жителі міста Козятин та Вінницької області. Тож не будьте пасивними, перегляньте свої фотоархіви і мерщій до нас на сайт. Впевнені, вам є що показати. Фортуна обов’язково вам посміхнеться. Голосуйте за своїх фаворитів або ж ставайте учасником. Час ще є!

Читайте також:

Запрошують на патріотичну музичну казку «Котигорошко»

Шиють подушки для ЗСУ скільки пошили не рахують

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up